2777
2789

بعدش یه اتفاق بد میافته یا یه دعوای بد تو خونمون میشه

خاک تو سرم کنن نمیتونم دهنم رو ببندم

نمیدونم چشم میخورم یا 

تعریف کردن از خودم بهم نمیسازه

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه اینجا از همسرم  و پسرم تعریف می‌کنم مشکلی پیش نمیاد این خرافاتو‌ بریزین دور

ولی حقیقت داره دیر و زود داره ولی سوخت و‌سوز نداره 😐 یعنی بشین و تماشا کن من‌خودم گفتم شوهرم هاته ب هفته نکشید این از این رو‌ی اون رو شد

ولی حقیقت داره دیر و زود داره ولی سوخت و‌سوز نداره 😐 یعنی بشین و تماشا کن من‌خودم گفتم شوهرم هاته ب ...

مگه هات بودن هم چشم میزنن؟😄

ای خدا از دست شماها

من چندین ساله ازدواج کردم و همیشه همه جا از همسرم تعریف می‌کنم از خوبی هاش و اخلاق های خوبش

ولی مشکلی پیش نیومده

تلقین نکنین به خودتون

مگه هات بودن هم چشم میزنن؟😄 ای خدا از دست شماها من چندین ساله ازدواج کردم و همیشه همه جا از همسرم ...

کاش ی چشم شور این پست منو ببینه باز شوهرم و چشم بزنه برگرده ب تنظیمات کارخانه 😐😁🤪

من اصلاااااا اعتقادی به چشم زخم ندارم ولی هربار یه تعریفی کردم زود تو دهنی خوردم برای همین الان دو ساله هیچ هیچی نمیگم تا بیان و خودشون تو خونه ببین خریدم یا جایی رفتم یا کاری کردم.

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی