جنسیت بچتون چیشد؟ کیا روز تخمک گذاری اقدام کردن جنسیت بچتون چیشد؟ میدونم تعیین جنسیت با آقاست ولی چند جا خوندم زمان اقدام هم بی تاثییر نیست میشه لطفا از تجربه هاتون بگید ؟
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
مطمئنید فقط اون روز گرفته یعنی روزهای دیگه اقدام نداشتید؟
۱۲ ۱۳ و ۱۵ دی ماه بود فقط اقدام کردم این چند روز روز ۱۹دی ماه بود دیدم لکه بینی قهوه ایی دارم عجیب بود برام این چیه این وقت ماه از چند روز بعدش یهو بدن درد انگار مریض باشم اونجور شدم گفتم کرونا گرفتم تمام خیلی بد بود حالم تا دو هفته بعد مامان بزرگم گفت تو بارداریا چشات مشخصه بببی چک زدم دو یا پنج روز مونده بود به موعدم مثبت شد
من دوست دارم از روز ۸ پری تا ۱۲ پری یه شب درمیون از ۱۲ تا ۱۶ هرشب بعد از اون تا موعدم یه شب در میون ...
خودت چی دوست داری پسر یا دختر
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا