2777
2789
عنوان

کیا درست بعد پاکی اقدام کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13423 بازدید | 83 پست

من به محض پاکی اقدام کردم پسر شد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده همسر من کشته مرده پسر هستن ولی منم ته دلم پسر دوست دارم اما دختر هم بشه بازم خوشحالم گرچه می ...

هر چی خیر،ولی اگر پسر میخوای سردیجات نخورین تا چند ماه،قبل از اقدام هم چند مدت شوهرت کاسنی بخوره

مطمئنید فقط اون روز گرفته یعنی روزهای دیگه اقدام نداشتید؟

۱۲ ۱۳ و ۱۵  دی ماه بود   فقط اقدام کردم   این چند روز   روز  ۱۹دی  ماه بود دیدم لکه بینی قهوه ایی دارم     عجیب بود برام  این چیه  این وقت ماه   از چند روز بعدش  یهو   بدن درد انگار مریض باشم  اونجور شدم  گفتم کرونا گرفتم  تمام   خیلی بد بود حالم   تا  دو هفته  بعد مامان بزرگم  گفت تو بارداریا  چشات   مشخصه  بببی چک زدم   دو  یا پنج روز مونده بود به   موعدم   مثبت شد     

من دوست دارم از روز ۸ پری تا ۱۲ پری یه شب درمیون از ۱۲ تا ۱۶ هرشب بعد از اون تا موعدم یه شب در میون ...

خودت چی دوست داری پسر یا دختر 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هر چی خیر،ولی اگر پسر میخوای سردیجات نخورین تا چند ماه،قبل از اقدام هم چند مدت شوهرت کاسنی بخوره

‌کاسنی تاثییر داره؟ آخه میگن تغذیه فقط واسه زنه. انشالله رعایت میکنیم خدا هرچی خودش بخواد همونو میده

‌کاسنی تاثییر داره؟ آخه میگن تغذیه فقط واسه زنه. انشالله رعایت میکنیم خدا هرچی خودش بخواد همونو میده

آره بابا میگن خیلی تاثیر داره تغذیه هم آقا هم خانم،گلابی میگن مرد زیاد بخوره بچه خوشگل میشه