2777
2789
عنوان

دیگ شوهرمو دوست ندارم...

221 بازدید | 7 پست

تو عقدم ن میزاره برم سرکار ن بهم پول میده خودش همش دستم خالیه حالم بده

بعد اصلا یجوری شدم دیگ ن دوسش دارم ن دلم میخواد برم خونشون ولی وقتیم نیست دلم پیششه وقتیم هست دلم نمیخواد بچسبه بهم همشم وفتی هست بحث میکنیم در صورتی ک ما تا بحال قهرو دعوا نداشتیم نمیدونم چیکار باید بکنم ذهنم داغون شره دیگ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقت نامزد بودی متوجه اخلاقش نشدی ؟؟؟؟؟

اخلاقش خیلی خوبه حتی گاهی من دادو بیداد میکنم اون خیلی آرومه بغلم میکنه حس میکنم خودم یچیم هس ب خاطر اینکه دارم این چند وقته یهو دستم خالی شده افکارم ریخته ب هم نمیتونم دیگ دوسش داشته باشم

اخلاقش خیلی خوبه حتی گاهی من دادو بیداد میکنم اون خیلی آرومه بغلم میکنه حس میکنم خودم یچیم هس ب خاطر ...

عزیزم اخلاقش چجوری خوبه؟ اون باعث ناراحتی شماهست نه  پول میده نه میزاره بری سرکار شماحق داری ناراحت بشی  اون غیر مستقیم باعث ناراحتی شما میشه وشمارومیخواد کنترل کنه تاپول نداشته باشین وبهش وابستگی مالی داشته باشین تازه اونم ساپورت نمیکنه بعد بغل میکنه یعنی ماستمالی کردن ماجرا

بعد عزیزم چرا نمی ذاره بری سر کار؟الان دیگه تو این دوره زمونه که این حرفا نیست...حق طبیعی شماست که بری سرکار و اینکه در کل زن هم ادمه و باید یه شغلی داشته باشه...این اقا بعدا به نوبت حق های دیگه شما رو هم ازتون خواهد گرفت