بچه ها تایپیک های قبلی مشکلم گفتم الان ۱۴تا سکه رو اجرا گذاشتم جلو ماشینا گرفتن توقیف شده اما یکیشو گم و گور کرده پسرم ۸سالشه پیش منه شوهرم قصد داره بعد عید بره خارج پسرمم ببره اما پسرم میگه نمیرم شوهرم تریاک میکشه عصبیه کلا پرونده داره کلانتری ب نظرتون چه جوری حضانت پسرمو بگیرم بعد اینکه بره نفقه پسرمو چیکار کنم تورو خدا هرکی میدونه بگه
روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
نتونی ثابت کنی اعاده حیثیت میکنه میندازتت زندان حواست باشه با مدرک و دلیل حرف بزنی
همون نتونستم ثابت کنم آخه ی خونه بزور خریدیم با کلی قرض دوسال پیش اونوقت تو ۴ماه دوتا ویلا دوتا ماشین و خیلی چیزای دیگه خرید ساعت ۱۱شب با دوستاش میرفت تا ۸صبح میگفتم دنبال زیر خاکی میگفت ب تو مربوط نمیش با این حال واسه ۱دونگ خونه و ماشینم شکایت کرده بود اما شکایتش رد شد دیگه با این همه ثروت بازم دلش میخواد بعد ۱۳سال زندگی مشترک هیچی نداشته باشم آخه خدارو خوش میاد ی دفعه زندگیمو خراب کرد و تمام جوونیم رفت
باید وکیل داشته باشی برای این مشکلتون و اگر بچه رو برد اگر به اروپا ببره پلیس اینترپل سریعا بچه رو از پدر میگیره و بشما برگردون میکنه و شما اول با شکایت به پلیس اینترپل موضوع روبودن بچه تون توسط پدرش مطرح میکنی .