2777
2789
عنوان

خونه باباتون کی پذیرایی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 238 پست
من جبهه ندارم شما جبهه دارید که فقط روی عروس تمرکز کردید من میگم تمرکزت رو فقط از عروس بیار بیرون و ...

معلمه تابستونا بیکاره میاد باغ فقط استراحت میکنه میوه ها رو میخوره و میبره دریغ از یک کمک کوچیک ب بابام. بابای قشنگم یک روز حالش بد بود با شلنگ سنگین میخواست درختا رو اب بده رنگش زرد بود . من رفتم کمکش ولی نمیتونستم جا ب جاش کنم! شوهرخاله هفتاد سالم اومد کمکمون! بعد اون پسرخاله مفت خور نیست؟ بیشتر از هرکسی اونا میوه های باغ رو میبرن! تازه بارها شده اومدن باغ مامانش اینا رو هم اوردن! ما صبحونه واسه خودمون فقط داشتیم اینا قرار بود واسه نهار بیان یهوو ساعت هفت صبح خواهرم با مادرشوهرش ک خالم میشه اومدن ! شش نفر ! کی دعوتشون کرده بود؟  بعد پاشو برو صبحونه بخر دنبال نون باش! بعدم میاد هیچ کاری نمیکنه پاشو میندازه روپاش استراحت میکنه نکه خیلی هم میره سرکار تابستونا تازه مامان وبابای من هرروز بچشونو نگه میدارن . میبرنش مهدش .. پول پرستار و سرویس اگه میخواستن بدن ماهی شش هفت تومن رو شاخش بود! دیگه از میزان کمکای موادغذایی و غیره نگم! ولی بشدت شعور پسرخالم صفره! مامان و بابام اگه بخاطر خواهرم نبود سالی یکبار بیشتر دعوتش نمیکرد! مجبوری تحملش میکنیم! 

کی با تو حرف میزنه که میپری بی ادبی میکنی   من با یکی دیگه صحبت کردم فعلا تو داری دخالت م ...

شما نظری ک اون خانوم ب من گفته بود رو ریپلای کردین منم ب شما ریپ زدم ک اصلا منظور اون نبوده! چ بی ادبی کردم! دعوا ک نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا تو انقد فشار خوردی؟! آروم باش اصلا چرتو پرتایی ک گفتی ربطی ب کامنت من نداشت فقط چشاتو بستی ...

کسی ک نمیتونه منطقی حرف بزنه از کلمه فشار استفاده می کنه! دیگه این کلمه زیادی خز و دمده شده! 

کسی ک نمیتونه منطقی حرف بزنه از کلمه فشار استفاده می کنه! دیگه این کلمه زیادی خز و دمده شده! 

کسی ک متوجه حرف من نمیشه و چندتا کامنت رگباری میزاره بدون اینکه ربطی ب حرف من داشته باشه کارش خززز تره!!ممنونم میشه ریپلای نکنی

مامی پسراام💙🩵

شما نظری ک اون خانوم ب من گفته بود رو ریپلای کردین منم ب شما ریپ زدم ک اصلا منظور اون نبوده! چ بی اد ...

من اصلا نظر شما رو نخوندم در مورد شما هم حرف نزدم فقط حرف ایشون رو تایید کردم که اگر عروس وظیفه داره داماد هم وظیفه داره پسر هم همینطور 

تو پریدی وسط میگی دخالت نکن ! 

معلمه تابستونا بیکاره میاد باغ فقط استراحت میکنه میوه ها رو میخوره و میبره دریغ از یک کمک کوچیک ب با ...

حق دارید. ولی تقصیر خودتونه رو میدید رو ندید اونم زیاد نمیاد . چی بگم هر کسی یه شرایطی داره ولی ما حرف اون عروسم نشنیدیم منظور من همینه شاید یه چیزایی اتفاق افتاده دعوت نمیکنه یا کمک نمیکنه یا چیزای دیگه ولی اگه همه مرد و زن کمک کنن این نکنه اونموقع میشه ازش طلبکار بود 

سلام عزیزم شما تو تاپیک من کامنت گذاشتین من تاپیک روحذف کردم میشه اینجا جواب بدین

عزیزم برو متخصص داخلی اگه غدد ندارید

اگه پوست و مو هم دارید میتونی بری

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
پوست ومو داریم فقط متخصص غدد نداریم

برو پوست و مو همون اگه نیاز باشه تحت نظر داخلی باشی خودش ارجاعت میده اگه نه که خودش بهت دوره درمانی میده

خیلی ممنون نیاز به لیزر نیست؟

احتمالا احتیاج باشه اما قبلش باید از نظر هورمونی چک بشی و اگه نیازه دارو مصرف کنی بعد لیزر کنی اگه نه که لیزر میکنن