2777
2789
عنوان

صورتم قرینه نیست😭😭چیکار‌کنممم توروخدا بگید تروخدابیاید خاهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی بازم بستگی ب کیفیت گوشی داره اما تو سلفی خیلی قشنگم😂

من تو سلفیم معلومه😐

😪بنظرم پوست صاف و قرینه بودن صورت و داشته باشه ینی خیلی زیبایی

یک عدد دختر زبروزرنگم

اکثر ادما صورتشون قرینه نیست. ماهیچه های صورت اگه یه قسمت بیشتر ازش استفاده بشه بیشتر دچار افتادگی میشه. مثلا ممکنه همیشه رو صورتت سمت راستت بخوابی . سمت راستت بیشتر افتاده میشه. یا بیشتر موقع خندیدن مثلا ماهیچه های طرف چپ صورتت درگیر بشه. در اون صورت طرف چپت در طول سالیان میبینی با طرف راستت فرق میکنه.ولی بعضیا نامحسوسه ولی خب بعضیا بیشتر مشخصه. هرکسی هم دقت نمیکنه خودت حساس شدی. مگر اینکه دیگه خیلی شدید و توی چشم باشه. که اونم با یه فیلر حل میشه. تو اینستا مگه نمیبینی چه ادمای کج و کوله ای با فیلر و ژل و اینجور چیزا نه تنها ناقرینگی صورتشون برطرف میشه بلکه واقعا زیبا میشن. 

اکثر ادما صورتشون قرینه نیست. ماهیچه های صورت اگه یه قسمت بیشتر ازش استفاده بشه بیشتر دچار افتادگی م ...

مرسی ک گفتی

بنظرت دکتر سارا لطفی تو تهران دکتر خوبیه؟؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

مرسی ک گفتی بنظرت دکتر سارا لطفی تو تهران دکتر خوبیه؟؟

ایشونو نمیشناسم من عزیزم. اما خواهرشوهرم پیش نسرین یزدانی کار انجام داد وااااااقعا از این رو به اون رو شد. پیجشم نگاه کنی خیلی فیلم گذاشته 

ایشونو نمیشناسم من عزیزم. اما خواهرشوهرم پیش نسرین یزدانی کار انجام داد وااااااقعا از این رو ب ...

اها حتمن میبینم

راستی میشع بگید چقد هزینش شد تقریبن🙂مرسی از راهنمایتون

یک عدد دختر زبروزرنگم

اها حتمن میبینم راستی میشع بگید چقد هزینش شد تقریبن🙂مرسی از راهنمایتون

اون  ده تومن هرینش شده بود. چند کار باهم انجام داده بود. زیر چشم ایناشم زده بود . بستگی داره چند سی سی لازم داشته باشی و اینکه قیمت ژل ها هم متفاوته. ژل خوب الان هر سی سی فکر میکنم حدود دوتومن بشه

میخام برم پیش دکتر سارا لطفی بنظرتون خوبه؟تو تهرانه

نمیشناسم عزیزم ولی خیلی تحقیق کنید

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
اون  ده تومن هرینش شده بود. چند کار باهم انجام داده بود. زیر چشم ایناشم زده بود . بستگی د ...

اها مرسی ازتون عزیزم

من فقط میخام 😅صورتمو قرینه کنم

🤕فعلن خانوادمو راضی کردم خداکنه پشیمون نشن

یک عدد دختر زبروزرنگم