2777
2789

از بچگی عاشقش بودم بروز ندادن تا  ۱۸ سالگی ابراز علاقه کردم محترمانه رد کرد ی سال بعد غیرررر مستقیم بهش فهموندم هنوز دوسش دارم و اونم قبول کرد و گفت منم از بچگی دوستت داشتم ولی شرایطش نبود بهت بگم. ولی حرفاش انگار از ته دل نبود. ۲۰ روز با هم بودیم تو این ۲۰ روز ی بار بهم پیام نداد حالمو نپرسید همش من بودم همش من محبت کردم همش من توجه کردم. حتی ۵ روز آخری 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

من حالشو نپرسیدم اونم هییییچ خبری ازش نشد. با اینکه خیلی عذاب کشیدم ولی بهترین روزای عمرم بود اون چند روز خدا میدونه اندازه جونم دوسش داشتم. حسی بهش داشتم ک هییییییچ وقت ب هیچ کسی نداشتم و ندارم و فک نکنم پیدا کنم.   

ولی دیدم داره شخصیتم خورد میشه تموم کردم باهاش ۹ ۱۰  ماه میگذره چند بار همو دیذیم ولی فقط مث ی پسر خاله دختر خاله عادی رفتار کردیم با هم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل عمرم ب کسی فکر نکردم با اینکه خیییییلی خاطر خواه داشتم. ولی  ۴  ۵  ماه بعد جداییمون که از اون برا همیشه نا امید شدم با ی پسر اوکی شدم. اینقدر معربون بود بهم ابراز علاقه میکرد ک با خودم گفتم پس ادم مناسب من اینه. ۳ ۴ ماهه با همیم خیلی بهش دلم گرم بود و تقریبا بی خیال پسر خالم شدع بودم اما چند وقته ک این پسرم بخاطر دعوایی ک داشتیم سرد شده دیگه مهربون و با محبت نیست  کم کم بازک داره فیلم یاد هندستون میکنه 😔 دلم برا پسر خالم داره تنگ میشه. خدایا ولی هییییچ وقت بهم بها نداد.  بخدا تمام ادکایی میان طرفم ظاهر حتی بهتری دارن. ولی پسر خالمو از بچگی عاشقشمممم سخته برام     چ کنم ؟ 🖤😔

من کل عمرم ب کسی فکر نکردم با اینکه خیییییلی خاطر خواه داشتم. ولی  ۴  ۵  ماه بعد جدای ...

وقتی همچین عشقی داشتی چهار پنج ماه زود بود بری سراغ فکر کردن به کس دیگه ای باید به خودت فرصت می‌دادی 

جانم فدای ایران

عین منو پسر خالم🥺

البته اون عاشق من بود و خیلی از طرف من قلبش شکست 

من الان ازدواج کردم بهد ازدواجمم پیگیر شد اما هیچی اونم ازدواج کرد 

الانم همو دیدنی انگار غریبه ایم هیچی هم بینمون نبوده

این عشقای تو خالی رو ول کن قراره کسی بیاد ت زندگیت ک یهو میشع همه زندگیت

عین منو پسر خالم🥺 البته اون عاشق من بود و خیلی از طرف من قلبش شکست  من الان ازدواج کردم بهد ...

هیشکیییی همه زندگیم نشده غیر این.  بخدا بهتریییین ظاهر و اخلاق و شخصیتا اومدن طرفم ولی اهمیت ندادم حتی همین پسر ک باهاشم ظاهرش عالیههههه مهربون با شخصیتم ک بود. ولی حسم فقط علاقه بود بهش ن عشقی ک ب پسر خالم داشتم. 

هیشکیییی همه زندگیم نشده غیر این.  بخدا بهتریییین ظاهر و اخلاق و شخصیتا اومدن طرفم ولی اهمیت ند ...

میفهممت عین منی 

من الان دوتا بچه دارم اما گاهی وقتا ت ذهنم همه خاطره ها و رفتاراش مرور میشه

اما قسمت نیس چی میشه کرد

کافیه بفهمن دوسشون داری

تقصیر خودم بود ولی خوب من ک نمیدونستم کردا بی جنبن. من بی تجربه بودم از بچگی اینقددددد عاشقش بودم ک خودمو بی ارزش نشون دادم جلوش و اون نفهمید فقط از عشق بوده 

چطور عشقی نیست که ۱۱ سال طول کشیده ؟ 

وقتی ب طرفت زیادی بها بدی و هعی التماس و خاهش خودت بی ارزش میشی 

باور کن اگ بهشم برسی اینا رو میکوبه ت سرت 

پس بیخیال باش 

زمان بگذره سردتر سرد میشی