2777
2789

تو سن ۲۰سالگی 

بخاطر کمبود پول هیچکدومو انجام ندادم 

ن کاشت ناخن ن مژه نه پاکسازی و....

ی کفش میگیرم شش ماه میرم باهاش اونم کفش ارزون مانتو و شلوار هم همینجور 

ی شوینده و کرم ضد آفتاب میگرم با هزارتا قناعت سه یا ۴ماه میرسونمشون اونم مشترک با خواهرم استفاده میکنم 😑

چرا همه ی عالم پول دارند ولی ما نداریم 

بخدا حسرت نمی‌خورم ایشالله خدا بهشون بیشتر بده سوالم اینه چرا خدا اینقدر بین ادماش فرق گذاشته واقعا حق آدم نیست 

آدم با این وضعیت تو دنیا نباشه بهتره 💔🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ 

یا دهنده بی منت😌😉

میخری نگران نباش 

چرا شاغل نمیشی؟

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

کاشت مژه که نرو اصلا خوب نیست

برای بقیه اش همه عین همیم... تاسف فقطططط

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به حرف کسی نکن اونم پشت گوشی....

منم بیست سالمه متاهلم ناحالا کاشت وووو..هیچی انجام ندادم چون دوست ندارم

از وسایل ارایشی خیلی محدود استفاده میکنم

و خیلی چیزای دیگه

بیخیال بابا غصه نخور ادما طبیعی زیباترن

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

اولا از رو کامنت حسرت زندگی کسی رو نخور چون صحت کامنت مشخص نیست ثانیا بیشتر افراد کار میکنن و درآمد دارن و درآمد شون خرج خودشون میکنن به نکته اینجا قابل ذکره که بعضی که شاغل هستن دختر خونه هستن و در مورد مسکن و خوراک دغدغه ای ندارن و درآمدش شون صرفا خرج خودشون میشه

و دیگه این که شوهر پول دار دارن

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍
کجا برم؟  دانشجو هستم  یکسال و نیم هم رفتم سرکار ی صاحب کاری داشتم خیلی اذیتم میکرد 💔

این آگهی های بوتیک ها که به فروشنده نیاز دارن

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

دقیقا منم روزی هزار بار از خدامیپرسم چرا؟ چرا تو دنیا عدالت نیست  یک هفته است یه پام فلج شده از درد شدید نمیتونم تکون بخورم پول نیست برم دکتر

ما هر تلاشی میکنیم هیچ روز ب روز بدتر میشیم 

سال ب سال لباس نمیتونم بخرم کلی چیز تو دلم مونده الانم قشنگ زمینگیرم کرد راحتم کنه شب و روز کار شده گریه

اعتماد به حرف کسی نکن اونم پشت گوشی.... منم بیست سالمه متاهلم ناحالا کاشت وووو..هیچی انجام ندادم چو ...

درسته ولی دانشگاه هم میرم اکثر دخترا دارن 

دوستام راحت میرن کافه میخورن منم از ترس بی پولی همراهشون نمیرم

یا دهنده بی منت😌😉

منم مث شما ، سادگی بهترین چیزه واینکه سلیقه ای هست اینکارا که سلیقه من یکی نیست 

بعدشم عزیزم چرا خدا فرق بذاره ..شاید به کل کلاس گذاشتن الکی باشه ما که ندیدیم واقعا اینجوریه یا نه واینکه شایدم زحمت کشیدن درامدشون بالاس 

هیچوقت خودتو با هیچچچ کسی مقایسه نکن که بخوای غصه بخوری عزیزم ..انشاءا.. خدا به تو هم میده کار خوب زندگی خوب و..شکر کن خواهر تا خدا بیشتر بهت بده

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

خب خیلی از مردم ما خداروشکر وضع مالی خوبی دارن ... گرونی ها فقرا رو فقیر تر کرد ولی مابقی مردم رو پولدار تر چون سرمایه گذاری کردن و پول رو پولشون اومد ...

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑