2777
2789
عنوان

«..نوشته..»

313 بازدید | 34 پست

یه کاسه آب وقتی لبریز بشه دیگه نمیشه توش چیز جدیدی ریخت ،باید کاسه رو خالی کرد شست تا بشه توش چیز دیگه ای ریخت...کاسه ذهن اکثر ماها پره  و بازهم اصرار میکنیم توشو پرکنیم ...کاسه رو باید خالی کنیم چرندیات ،افکار پوسیده،و حرفهای منفی رو دور بریزیم ،مسیولیت رو گردن خانواده و اجتماع نندازیم،فقط فکر کنیم حتی شده یه شب تاصبح   .

🫡

امضاهای کاربرا که دوسشون داشتم... 

فروغ میگوید 

تازگی‌ها،در برابر بی‌مهری آدم‌ها هیچ نمی‌گویم! سکوت و سکوت و سکوت، انگار که لال شده باشم، شاید هم کور و کر!

دیگر نه انرژی توضیح دادن دارم و نه حتی حوصله‌اش را...

می‌دانی؟

دیر دریافتم که مسئول طرز فکر آدم‌ها نیستم.

بگذار هرکه هرچه خواست بگوید!

چه اهمیتی دارد؟

من در لاک خود راحت‌ترم؛آنجا می‌شود آرام و بی‌دغدغه زندگی کرد

🫡

کلاغ‌ها خیلی دوست دارند عقاب‌ها را اذیت کنند. 

🔸کلاغ با اینکه از عقاب کوچک‌تر است، اما چون چابک‌تر است، می‌تواند سریع بچرخد و مانور دهد.

🔹گاهی اوقات هنگام پرواز، بالای سر عقاب قرار می‌گیرد و به‌سمت آن شیرجه می‌رود، ولی عقاب می‌داند که می‌تواند اوج بگیرد.

🔸عقاب به‌جای اینکه از آزارهای کلاغ مزاحم ناراحت شود، بیشتر و بیشتر اوج می‌گیرد و سرانجام کلاغ عقب می‌افتد. 

🔹وقتی کسی از روی حسادت و غرض‌ورزی اذیتتان می‌کند، رو به بالا اوج بگیرید و او را پشت‌سرتان رها کنید

🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگف هرچیزی ب وقتش قشنگه مثلا من 

دلم میخواس چندین سال قبل خیلی کارا بکنم

ولی نشد،نذاشتن....

چن سال از اون موقع ها میگذره و من الان هرکاری دلم خواست میکنم

ولی ارزش ندارع

وقتش ک بگذره مث قهوه ای ک سرد شدع:)میخوری اما بهت نمیچسبه

..........

کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ 

......

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد.

🫡

سال های زیادی گذشت تا بفهمم زندگی شوخیِ به اشتباه جدی گرفته شده ما ست،و به اندازه ی خواستن های ما بخیل،و به اندازه ی نخواستن های ما دست و دل باز،و از هیچ کس هیچ چیز بعید نیست،همان قدر که از روزگار فهمیده ام بعضی قرص اعصاب مصرف می کنند،بعضی چهار اثر از اسکاول شین می خوانند و انرژی مثبت جذب می کنند،بعضی دعا می کنند و منتظر معجزه می مانند،بعضی هم هیچ غلطی نمی کنند و به ریش بقیه می خندند،فهمیده ام گاهی کارکرد یک آغوش به مراتب اثر بخش تر از قرص اعصاب و الکل و مخدر و دعا و چهار اثر از اسکاول شین است.فهمیده ام اغلب آن هایی که حرف می زنند معمولاً در عمل لنگ می زنند،فهمیده ام کتاب خواندن بهتر از نخواندنش است اما باید برای سطر سطر این آگاهی منتظر رنج های مضاعفی باشی،می دانم اندازه ی عشق ها و زخم ها و دل تنگی هایی که دچارش می شوی شب بیداری هایت کش خواهد آمد و قرصِ خواب،بی مروتی زبان نفهم است که کارش را بلد نیست.یاد گرفته ام بلد می شوی خودت را و همان قدر که بلد می شوی خودت را خسته می شوی از خودت،و همان قدر که خسته می شوی از خودت سماجت می کنی به بودن و همان قدر که سماجت می کنی به بودن دیگر از نبودن نمی هراسی،یاد گرفته ام تا آخر این عمر قرار است یاد بگیری و امتحان شوی و باز آن لحظه ی آخر هیچ بعید نیست که یگ گاف بزرگ بدهی،یاد گرفته ام گاهی نه می توانی به تمامی مومن شوی نه به تمامی مشرک پس ترجیح می دهی بیخیال شانس و قسمت و مصلحت،مسئولیت گند هایی را که می زنی و حتی گند هایی را که دیگران به زندگی ات می زنند خودت به عهده بگیری و خواستنی هایت را از خودت بخواهی تا کلاهت با پروردگارت توی هم نرود.یاد گرفته ام با همه ی این تفاسیر امید آخرین چیزیست که می میرد،و شاید به همین خاطر است که همچنان ادامه می دهی و ادامه می دهی و ادامه می دهی،و یاد گرفته ام که بعد از این همه سال زندگی هیچ چیز یاد نگرفته ام،هیچ چیز!!

🫡

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 

🫡

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔

....

🫡

بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

🫡

اگر کسی را دوست داری بگذار برود ؛

که اگر بازگشت همیشه متعلق به توست، و اگر بازنگشت از ابتدا نیز تعلقی به تو نداشته است !

این قانون همیشگی است که عشق ژرفایش را جز در لحظه‌ی فراق درنمی‌یابد !

🫡

از اون روزی میترسم که این دنیا تموم بشه و بگن چرا اینکار رو کردی؟چرا اون کار رو کردی؟

و ما بگیم چون همسرم اینجوری کرد، خواهرش اونجوری کرد، دوستم، مادرم ،برادرم،و ....

و در جواب بگن تو در این دنیا تنها بودی، کسی با تو نبود، نگاه کن...

و ما نگاه کنیم به زمین و ببینیم همه آدم ها کمرنگ شدند و فقط ما وجود داریم...

هر کدوممون توی یک دنیا بودیم با خیالات و تصورات خودمون...

امتحان هرکدوممون تنهایی برگزار شده تو این دنیا...

آدم ها صرفا وجود داشتند بصورت یک خیال تا یک چیزی به ما یاد بدن.

و ما به جای یادگیری با این خیالاتمون درگیر شدیم یک عمر....

همه چیز توی خیالات و تصورات ماست.

مغزمون داره همه چیز رو شکل میده.

دنیا فقط و فقط حاصل تصورات ماست.

ما باید درسمون رو یاد بگیریم و بریم مرحله بعد...

هیچ کسی با ما توی این دنیا زندگی نمیکنه

🫡

سه راه حل کاربردی برای مقابله با استرس های زندگی :

1⃣ هرگزعادت به بازگوکردن مشکلات خود نزد همه نکنید . بازگو کردن مشکلات وزن آنها را زیاد میکند .

2⃣ فقط به زمان حال فکر کنید گذشته‌تان و آینده‌تان را خیلی جدی نگیرید . گذشته تمام شده است و آینده هنوز نیامده است.

3⃣ به خودتان استراحت بدهید استراحت های روزانه مانند خواب روزانه ، فیلم دیدن و استراحت های هفتگی مانند وقت گذراندن با دوستان و خانواده در آخر هفته ها و استراحت های ماهانه یا سالانه مانند مسافرت

🫡

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨ 

من برای انجام فعالیتها و کارهای بزرگ یه شخصیت جدا درست کردم برای خودم 

یه دیوار محکم آهنی دور خودم میکشم و در آرامش کارمو میکنم 

پیشنهادها رو از دریچه کنترلم رد میکنم اگه خوب بود انجام میدم

و بقیه حرفا رو چون دور خودمو عایقی از اطمینان و قوی بودن کشیدم هرگز متوجه نمیشم و به درونم ورود پیدا نمیکنن .

🫡

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

🫡

سالها قبل فک میکردم "تنهایی" عجب فاجعه ای است اما...هر چ بیشتر مردم را شناختم تنهایی من دلچسب تر شد.عاشق تنهایی ام هستم❤.ب طرز اعتیادآوری ب سکوتِ مطلق عادت کردم.حتی در جمع هم از درون تنها هستم.حالا میفهمم چرا باید چاه را ب مردمان ترجیح داد .....

🫡

زیادی خوب بودن خوب نیست

زیادی که خوب باشی شکننده تر میشوی...

با هر قدرناشناسی دلت ترک بر میدارد،میشکند...

تکه های شکسته را در دستانت میگیری...

نگاه میکنی به نتیجه ی زیادی خوب بودنت!

زیادی خوب بودن خوب نیست

زیادی که خوب باشی به زیادی خوب بودنت عادت میکنند...

آن وقت کافیست کمی بد شوی

همه گمان میکنند زیادی بدی!

------_____

🫡