2777
2789
عنوان

سرم شپش کردهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 40 پست
رشک اون سفیداس ک میچسبه به مو؟؟

آرع

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تخم شپش چه شکلیه؟

تو اینترنت عکساش هست 

پا زیاد داره البته خود شپش 

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

کل سرتو با روغن زیتون چرب کن در حدی که چربه چرب بشه هم ساقه مو هم کف سر همه و همه
شب تا صبح بمونه رو سرت برو حموم بشور و با شونه مخصوص شپش شونه کن کلن از بین میره دوشب تکرار کنی راحته راحت همشون میرن
کلن روبالشتیا و رو تختی و همه لباسا و همه و همه رو بنداز ماشین بشوره با اب داغ تنظیم کن بعد رو بخاری یا شوفاژ پهن کن ک خشک بشه
دوبار گرفتم و اینجوری تموم شدن تضمینیه تضمینی

هیچ چیز دائمی نیست
کل سرتو با روغن زیتون چرب کن در حدی که چربه چرب بشه هم ساقه مو هم کف سر همه و همه شب تا صبح بمونه رو ...

ممنون مهربون 

خدا آدمایی مثل شما رو زیاد کنه  

ممنون مهربون  خدا آدمایی مثل شما رو زیاد کنه    

قربونت عزیزم
بعد راستی خاستی صبحا موهاتو بشوری خب؟ اینجوری باشه که شامپو هم بزن شامپو عادی خودت و بزن ینی نری فقط روغن و بشوریااا
خیلی باید مراقب باشی مثلا با شونه کسی شونه نکن سرتو کنار سر یکی دیگ نزار بخاب رو بالشت خودت فقط بخاب از این ب بعد .. شالتو ب کسی نده کلن مراقب باید باشی چون درگیرت میکنه مثلا جاهای عمومی موهاتو نزار بخوره ب جایی .. (:

هیچ چیز دائمی نیست
چقدر طول میکشه کامل خوب بشم ؟ 

بالشت وملافه و وسری لباس هرچی باهاش درتماس بودی رو ت ماشین لباسشویی باپودر ماشين لباسشویی بشور برو حموم سرتم باپودر ماشين لباسشویی خوب بشور دودست خوب میشه حتی رشکها فورا میسوزند ونابود میشن