2777
2789
عنوان

ختم گروهی دعای توسل

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 179 پست
خیلی ممنوونم عزیزمم

🌹😘 انشا الله بعد این ختم به حاجتت برسی 🤲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@manoaghashahin    

مرسی عزیزم ساعت چند باید بخونیم؟

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

باسلام به همه عزیزان🌻

ختم ۳۰۰۰۰ ذکر استغفار به نیت سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و حاجتروایی اعضا✨

چله نداریم ۳۰روز هرنفر ۱۰۰۰ذکر استغفار میگیم🌺

«اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ»

ان شاءالله همگی از این ختم حاجتروا بشین🤍

لینک گروه ۲

https://eitaa.com/joinchat/487785111C53c864b246

خدایا شکرت❤🌱

مرسی عزیزم ساعت چند باید بخونیم؟

ساعت ده .اگه اون زمان هم نتونستین قبل یا تاساعت ۱۲. ولی همزمان بودن بهتره🌹😘

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ساعت ده .اگه اون زمان هم نتونستین قبل یا تاساعت ۱۲. ولی همزمان بودن بهتره🌹😘

حتما عزیزم فقط عزیزم من عذرشرعی دارم مشکلی نداره ک؟

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
حتما عزیزم فقط عزیزم من عذرشرعی دارم مشکلی نداره ک؟

نه عزیز .سجده درش نیست.

صفحه اول همین تاپیک یک پست هستش که اسم بچه هایی ک شرکت کردن توشه اونو کپی کن بعد اسم خودتم بهش اضاف ...

سلام عزیزم 

پیامتو گرفتم

به روی چشم ساعت ۱۰ شب حتما میخونم و هممون رو دعا میکنم

حتم دارم زندگیم زیرو رو میشه و منم معجزه ی واقعی رو میبینم

یه سوال

فقط امروز دعای توسل رو می‌خونیم یا هر پنجشنبه؟

سلام عزیزم  پیامتو گرفتم به روی چشم ساعت ۱۰ شب حتما میخونم و هممون رو دعا میکنم حتم دارم زند ...

فقط امشبه گلم .ان شاءالله عزیزم به امید خدا همه مون حاجتروا میشم برا خدا کاری نداره این حاجتامون در مقابل قدرت و توانایی خدا هیچه 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا

اللهم صل علی محمد وآل محمدو عجل فرجهم، اللهم صل علی جمیع الانبیاء و المرسلین 🕊🤍

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم