2777
2789
عنوان

نینی ۷‌ روزه خواهشااا بیاید

130 بازدید | 12 پست

چقد میشه بهش شیر خشک‌داد؟؟ هرچقد میدم بازم میخواد 

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

شیر مادر که یک ساعت نیم تا دوساعت باید بخوره

شیر خشک رو نمدونم

دلدرد نمیشه خیلی میخوره؟ 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا میگن شیر صدا خفه کن بچست

هر گریه شیر خاستن نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸
زیاد نده مستعد رفلاکس‌میشه حتما اروغشم بگیر حتما حتما حتما شیرشم طبق جدول روی قوطی بده .هر گریه ...

ممنونم

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰
شیر مادر که یک ساعت نیم تا دوساعت باید بخوره شیر خشک رو نمدونم دلدرد نمیشه خیلی میخوره؟ 

فعلا که یکی دو‌روزه خوراکش بیشتر شده نه شکر‌خدا دل درد نشده اگه دل درد شد باید چیکار کنم؟

فک کنم 30سی سی اب با یه پیمونه شیر...روی خود قوطی شیر خشک نوشته

ممنون

شیر خودتا اصلا نمیدی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شیر خودتا اصلا نمیدی؟

چرا ولی با شیر مادر سیر نمیشه گریه میکنه‌ولی وقتی شیر خشک‌میدم سیر میشه ذیگه راحت میخوابه

فعلا که یکی دو‌روزه خوراکش بیشتر شده نه شکر‌خدا دل درد نشده اگه دل درد شد باید چیکار کنم؟

با مشورت دکتر بهش گرمیکجر بده

آروغشو حتما بگیر بعد شیر خوردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه گرسنه ست هر چقدر میخواد بهش بده. اون اولا بچه ها خیلی سریع رشد میکنن و خیلی شیر میخوان. پسر من که دائم در حال شیر خوردن بود. بعد یه مدت خودش دستش میاد که چقدر باید بخوره و وقتی سیر بشه خودش شیشه رو پس میزنه.

چرا ولی با شیر مادر سیر نمیشه گریه میکنه‌ولی وقتی شیر خشک‌میدم سیر میشه ذیگه راحت میخوابه

ببین اول خشک بده بعد که هنوز دوست داره مک بزنه شیر خودتا بده این طوری خاطرت جمع که زیاد نمیخوره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)