2777
2789
عنوان

فتولب photo lab

166 بازدید | 10 پست

سللم دوستان الان تولد دخترمه ولی وقت نشد ببرم اتلیه،،کسی هست لطف کنه برام چهره دخترمو با برنامه فتولب بذاره رو چهره یه عکس دیگه ک تم تولد سه سالگیه؟؟از عکسهای اماده ک تو خود برنامه فتولبن نمیخوام،،خودم ی عکس دارک ک میخوام چهره دخترم بره رو صورت اون دختربچه

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه میشه؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بفرس ببینم 

اگ میشه درخواست میدم شمارتونو لطف کنید فدات ک تو واتساپ با فایل بفرستم کیفیتش نیاد پایین ممنون میشم

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید
بله عزیزم،خودم انجام میدادم ولی نمیدونم چرا الان هرکاری میکنم نمیشه

چه خوب. من نمی‌دونستم میشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.