2777
2789

بچه ها خواهش میکنم منطقی جوابمو بدید ببینید من حق دارم 

پدر من روحانی هستن و انسان شریف و پاکی هستن فقط برای نماز مسجد میرن 

امشب با شوهرم رفته بودیم خونه یکی از اقوام همسرم 

تا رسیدیم شروع کردن درباره اوضاع مملکت صحبت کردن 

کار به جایی رسید که یکی از اونا همش تکرار میکرد همه روحانیون لجنن همه

چند بار هم تکرار کرد 

منم هیچی نگفتم خودمو زدم به نشنیدن اما تا اومدیم تو ماشین تپش قلب گرفتم دستام شروع به لرزیدن کرد

نباید مراعات منو میکرد 

نباید شوهرم تذکر میداد

حدااقلش این بود شوهرم هی نخنده و همراهیشون نکنع 

انقدر گریه کردم که اندازه نداره 

وقتی شنیدی چند بار تکرار کرد باید یه واکنشی نشون میدادی...فقط ی بار می‌گفت مثلا میشد گفت از دهنش در رفت و حواسش به تو نبوده ولی چند بار دیگه نه.‌‌جای انتظار از بقیه خودت باید واکنش مناسب رو نشون میدادی 

وقتی شنیدی چند بار تکرار کرد باید یه واکنشی نشون میدادی...فقط ی بار می‌گفت مثلا میشد گفت از دهنش در ...

از این ناراحتم که چرا هیچی نگفتم 

خداشاهده ما خونه اینا سالی یه بار میریم تصمیم گرفتم دیگه نرم خونشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ناراحتم که چرا هیچی نگفتم  خداشاهده ما خونه اینا سالی یه بار میریم تصمیم گرفتم دیگه نرم ...

تصمیم درستیه...چون خیلی پر واضحه که طرف از عمد هی تکرار می‌کرده ...ای بابا...بعضیا واقعا عقده ای هستن!!!

تصمیم درستیه...چون خیلی پر واضحه که طرف از عمد هی تکرار می‌کرده ...ای بابا...بعضیا واقعا عقده ای هست ...

من از شوهرمم ناراحتم تو رو با پدرم خیلی خوبه کلی ازش کمک میخواد 

اما پشت سر اصلا حرمت نگه نمیداره 

من از شوهرمم ناراحتم تو رو با پدرم خیلی خوبه کلی ازش کمک میخواد  اما پشت سر اصلا حرمت نگه نمید ...

عزیزم مردا همینن...واسه همینه که میگن خاله مادر نمیشه دوماد هم پسر آدم نمیشه...سعی کن تو اینجور مسائل که می‌دونی و می بینی اینجوریه ازش توقع حمایت نداشته باشی و خودت حرف لازم رو بزنی اینجوری بهتره 

من از شوهرمم ناراحتم تو رو با پدرم خیلی خوبه کلی ازش کمک میخواد  اما پشت سر اصلا حرمت نگه نمید ...

خب به شوهرت بگوازت دفاع کنه بگه مراعات کنید ممکنه همسرم ناراحت بشه

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
خب به شوهرت بگوازت دفاع کنه بگه مراعات کنید ممکنه همسرم ناراحت بشه

تو این ۱۰ سال هزاران بار بهش گفتم 

اما انگار نه انگار از اونا دفاع میکنه میگه منظورشون بابای تو نیست

تو این ۱۰ سال هزاران بار بهش گفتم  اما انگار نه انگار از اونا دفاع میکنه میگه منظورشون بابای ت ...

میتونی با سیاست رفت و امدو کم کنی ودلیلش رو نگی که مثلا چون به بابام این حرفو زدن و فلان مردا مثل بچه ان یه چیزیو بخوای ازشون بگیری بدتر میرن سمتش حالا تو با سیاست رفت و امدو خیلی کم کن بعدم خودت زبون داری چرا منتظر دفاع شوهرتی 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
میتونی با سیاست رفت و امدو کم کنی ودلیلش رو نگی که مثلا چون به بابام این حرفو زدن و فلان مردا مثل بچ ...

من خیلی بی زبونم 

راستشو بخوای از همسرمم ناراحت شدم نون و نمک بابامو میخوره ولی خب هیچ تعصبی نداره