2777
2789
عنوان

صدای بم مرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 37 پست
این ک صد درصد اینجوری نیست ما ی استاد داشتیم زن بود صداش کلفت بود خیلی جذاب بود😂 دخترایی که خیلی ...

من یادمه دوران مدرسة  ی دوستی داشتم مث مردا صداش کلفت بود  اصلا جذاب نبود 

صدای مردا بهتره تا اینجوری

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییی من جی بگم تازگی فروشنده تلفتی شدم  مشتریا هم اقا هستن اصن زنگ میزنم ی جوری میشم  د ...

منم سینگلم ک اومدم این تاپیک رو زدم 🤣🤣🤣همدردیم

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
این ک صد درصد اینجوری نیست ما ی استاد داشتیم زن بود صداش کلفت بود خیلی جذاب بود😂 دخترایی که خیلی ...

درسته.. 

اما برای مردا جذابه صدای نازک 

ولی خب صدا ملاک نیس 

من از صدای خیل نازک و جیغ برای زنا بدم میاد صدای کلفت و مردونه زنا هم دوس ندارم ولی اره صدای مرد ه ...

وای اخخخخ گفتی حصین 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲عررررر

ریش و پشم عاشون قد بلند چهار شونه بودن اخم مردونه غیرتی شدن لعنتی های دوست داشتنی

واقعا سلیقه ما زنها خوب نیستا 😂😂

فک کن عاشق پشم بشیم 

ولی مردا سلیقشون خوبه 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)