2777
2789
عنوان

فردا میخوایم بریم با همسرم زندانی آزاد کنیم 🥹❤️‍🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 97 پست
عزیزم چه دل بزرگی دارید خدا هزاران برابرشو بهتون ببخشه🌹

سلامت باشید خیلی ممنونم کاری نکردیم ایشالا اگر خدا کمک کنه حتما دوباره چند روز ب عید هم اگر توانایشو داشته باشیم چند تا دیگم آزاد میکنیم  هر چی خدا بخواد ❤️

هر کاری ک بکنی بازم ی نفر پیدا میشه که ایراد بگیره عزیزدلم جار نمیزنیم خواستم این حس خوبمو با شمام ش ...

نه عزيزم ديگه الان دوره ريا تموم شده ،مردم گناه رو جار ميزنن و افتخار هم ميكنن 

اين حرفا رو ميزنن كه كار خير پنهان بمونه ،نه عزيزم به همه بگو ،يك نفرم هم با كار شما ترغيب بشه كار خير انجام بده شما اجرتو بردى 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی وقته دلم میخواد این کارو انجام بدم ولی چند جا خوندم نوشته بود ما خودمون مستقیم نمیتونیم ازاد کنیم باید پول واریز کنیم خودشون کارارو انجام میدن، که من اینجوری نمیتونم اعتماد کنم.

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
باور کن اینقدر دروغ شنیدم ابنجا  به هیچی باور نمی کنم  دیگه

خب این چه ربطی داره به ایشون:) ؟ خب اون که پول نمی‌خواد از کاربرای دیگه دروغم باشه حداقل میفهمیم قلبش قشنگه اگه پولشو ندارن , بقیه هم تشویق میشن راست باشه که چ بهتر ثوابش دو برابر میشه 😉

عاقبت بخیر بشید🌹 میشه دوتا سوال منو جواب بدید؟ اول اینکه چجوری باید زندانی ازاد کرد؟ مراحلش چیه؟ ...

بله تشریف میبرید زندان خودشون راهنماییتون میکنن و بهتون معرفی میکنن 

شاید باورش براتون سخت باشه ی پسر۱۶ ساله بخاطر ۳ ملیون ۷ ماه تو کانون بود هستن ادمایی ک بخاطر ۱ ملیون ۲ ملیون زندان متاسفانه 💔

خب این چه ربطی داره به ایشون:) ؟ خب اون که پول نمی‌خواد از کاربرای دیگه دروغم باشه حداقل میفهمیم قلب ...

خخخخ نگرفتی چی گفتم هزارتا  دروع میبافن واسه مربازدیدی من اسی و نمیگم   کلا 

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
من خیلی وقته دلم میخواد این کارو انجام بدم ولی چند جا خوندم نوشته بود ما خودمون مستقیم نمیتونیم ازاد ...

نه ما قبلا هم انجام دادیم باهاشون صحبت کردیم حتی خبر آزادی رو هم خودمون دادیم  بهشون 

بله تشریف میبرید زندان خودشون راهنماییتون میکنن و بهتون معرفی میکنن  شاید باورش براتون سخت باش ...

چقدر غم‌انگیز...

ممنون از راهنماییتون💖

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
نه ما قبلا هم انجام دادیم باهاشون صحبت کردیم حتی خبر آزادی رو هم خودمون دادیم  بهشون

انشالله خدا بهتون بیشتر بده که بیشتر از این کارای قشنگ بکنید

خيلى حس خوبيه  كاش منم تا سال ديگه بتونم اين كار رو انجام بدم  همش دعا ميكنم روزيمون زيا ...

سلامت باشید ایشالا سال دیگه بیای این خیر خوشو بهمون بدی خدا ب مالتون خیر و برکت بده شمام برای ما دعا کنید زندگیمون تو آرامش باشه عقدیم ایشالا بعد عید عروسیمونه 

سلامت باشید خیلی ممنونم کاری نکردیم ایشالا اگر خدا کمک کنه حتما دوباره چند روز ب عید هم اگر توانایشو ...

انشاالله عزیزم خیلی کارتون خداپسندانه و انسان دوستانه اس به فکر وادارم کرد همسرم قراره سهم الارث بگیره بهش گفتم قبل از اینکه پول وارد زندگیمون بشه برا پدر مادرش خیرات بدیم باهاش صحبت میکنم انشاالله ما هم انجام بدیم

خخخخ نگرفتی چی گفتم هزارتا  دروع میبافن واسه مربازدیدی من اسی و نمیگم   کلا

هر چیزی ب قیمتیه پربازدید بشم پولی بهم میرسه آرامشی برای زندگیم داره باور کن هنوز ادمایی هستن ک دقدقشون خیلی بیشتر از این م تو نی نی سایت پربازدید بشن عزیزم امیدوارم خدا ب هر کی اندازه دلش بده ک نیازی نباشه از آرزوهاش برای پر بازدید شدن بگه منم جهت ریا و جار زدن این حرفو نزدم فقط خواستم این حال خوبمو با چهار تا آدم خوش قلبی ک برای همچین چیزی ذوق میکنن درمیون بزارم 

هر چیزی ب قیمتیه پربازدید بشم پولی بهم میرسه آرامشی برای زندگیم داره باور کن هنوز ادمایی هستن ک دقدق ...

باش عزیزم من با تو نبودم  کلا  گفتم   انشاالله خدا بهت بیشتر بده مهربونم 

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود