2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

52 بازدید | 10 پست

آهای آدما آهای مردا اینقدر ظالم نباشید

بخدا ما لنگ پول نیستیم بخدا خونه ی بابامونم ی لقمه بود بخوریم. ایکاش ی سریاتون اینقدر درک داشتین میدونستن یه شاخه گل که از باغچه کنده شده  با یه آغوش محبت آمیز میتونه مارو خیلی خوشحال کنه .

تو بدترین شرایط مالی هستم.

امشب هم روز زن بود هم تولد داداشم ! 

از دیروزم شوهرم بهم کادو نداد.

خونه ی داداشم شام دعوت شدیم براش کادو بردم .  داداشم برا مامانم و خانومشو  و دوتا خاله هامو مادرزنش کادو گرفته بود نمیدونم چرا احساس کردم برا منم کادو گذاشتن .ولی برا من هیچی نگرفته بودم . بخدا میدونم وظیفه ی داداشم نیس ک برام کادو بگیره ولی یه لحظه از ته دلم دلخور شدم چرا برامن نگرفته یجورایی خیط شدم. اینو بیخی .

چرا من باید به این روز بیوفتم خداااااا.

خدایا یه کاری کن برام عادی شه دیگه زجر نکشم از دست این شوهر نفهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خاله هات چرا؟بااینکه راست میگی وظیفش نبوده بنظرم هرمی بود دلخور میشد آخه برا خاله ها هم گرفته ...

برا همه گرفته بود جز من .  حالا اون هیچ شوهرم تبریک خشکو خالی گف دیشب تازه بعد اینکه گفتم پس روز زنو بهم تبریک نگفتی گفت مبارک باشه

چندوقته ازدواج کردی؟همیشه انقد بی احساسه یا شاید بلد نیس

الان سومین روز زن منه   سال اول ک نامزد بودم تولدم ی النگو گرف دیگ روز زن هیچی. سال دوم خودم از خودم برا خودم وسایل آشپزخونه درحد۳۰۰ گرفتم اون پولشو باخیلییی تاخیر بعد چند بار گفتن داد.امسال دست خرم نداد

الان سومین روز زن منه   سال اول ک نامزد بودم تولدم ی النگو گرف دیگ روز زن هیچی. سال دوم خو ...

پس مناسبتای دیگه رو انجام میده؟؟اگه کلیت زندگیت خوبه بااین چیزا خودتو اذیت نکن یکم سعی کن بهش یاد بدی ولی حالتو بد نکن 

پس مناسبتای دیگه رو انجام میده؟؟اگه کلیت زندگیت خوبه بااین چیزا خودتو اذیت نکن یکم سعی کن بهش یاد بد ...

تا مجبور نباشه نمیکنه .این آقا کاری نمیکنه ک حس کنم با ارزشم