2777
2789

من با یه اقایی اشنا شدم 26 سالشه و سنندج زندگی میکنه و دانشجوی پزشکی دارم شرایطش رو میگم ک راهنمایی کنید من 18 سالم یه بار ازدواج کردم  جدا شدم و یه بچه دارم دیدم داره جدی میشه صحبت هامون بهش گفتم  گفت باشه من با خودت مشکل ندارم اما نمیتونم بچه یکی دیگ رو قبول کنم گفت مگه قرار ازدواج کنیم گفت به نظرت من شوخی میکنم یا سن دوستی دارم سنم الان برای ازدواجه باور نمیکردم یهو گفتم اذیتم میکنی شمارم رو داد گفت اگ میخواستم اذیتت کنم شمارت داشتم  گفتم ازکجا گفت منو تو مخاطبینت ذخیره کردی شمارت اومده الان دیدم راست میگ اما بخاطر ترسم و اعتماد نداشتنم ناراحت شد و رفت گفت میرم ک اذیت نشی من یه لحظه فک کردم از طرف شوهر سابقم اما بعد دیدم نه چیکار کنممم🥲

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باور نکنی،از نزدیک ندیدیش تاحالا؟چطو قرار ازدواج گذاشتید پس

نه ندیدمش ی شهر دیگس میگ ازت خوشم اومده الانم ک ناراحت شد رفت

اولا که دروغ گفته ومسخرت کرده،دوما که راست گفته باشه ،حاضری بچتو ول کنی وبری بااون،،توروخدا،هیچکسی د ...

چتاشو بزارم؟ 

اولا که دروغ گفته ومسخرت کرده،دوما که راست گفته باشه ،حاضری بچتو ول کنی وبری بااون،،توروخدا،هیچکسی د ...

نه اگ راست باشه مطمعن باش راضی میشه:/

چتاشو بزارم؟ 

میخوای بچتو ول کنی؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود