2777
2789
عنوان

همش پیام میده تهدید میکنه 🙂

873 بازدید | 9 پست

بچها من با یه نفر توی رابطم..که رابطمون جدیه و سالمه .. چنتا از دوستام ( که الان دوستم نیستن) تو دانشگاهمون خبر دارن از رابطه ما

پارتنرم گفته دیگه باهاشون نگردم، چون کلا مدلشون ازین دختراست که با چنتا پسرن همزمان، پارتنرم خوشش نمیاد، منم حرفشو گوش دادم... چون منم بگم با فلان دوستت نگرد چون پسره خوبی نیست اون قبول میکنه ، ولی همه دوستاش خوبن

من دیگه با اون دخترا حرف نزدم بعده اینکه گفت

یه مدته یه نفر همش پیام میده تو اینستا تهدیدم میکنه

همه چی راجبم میدونه،صبح تا شب تهدیدم میکنه، همش میگه آبروت میبرم... من حس میکنم یکی از دوستامه ک بهم حسودی میکنه ، چیکار کنم دوستان ؟  اونی ک تهدید کرده خودشو اکسم معرفی کرده، میگه کاری میکنم نکستم بشی

من اصلا نمیدونم کیه ، چون اصلا اکس ندارم قبلا با کسی نبودم

همه چیی راجبم میدونه، شماره همه اعضای خانوادم، دوستام و... میگه وقتی فهمیدم تو رابطه ای با فلانی آتیش گرفتم ، کاری میکنم بمیری

بنظرتون کیه ک همه چی راجبم میدونه و انقد ازم متنفره :)  که تهدید به مرگم میکنه   ،اصلا نمیدونم پسره یا دختر ، ولی مطمئنم یا یکی از دوستامه یا با یکی از دوستام در ارتباطه ک همه چیمو میدونه

من تاحالا به هیچ کس آسیبی نزدم، هیچ نظری ندارم کیه :)

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایدی اینستاشو بردار  بعد بزن فراموشی رمز شماره اخرشو بهت نشون میده ک رمز بفرسته براش

بعو ببین شماره اخزش برای کدوم یکی از اشناهاته

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
احتمالا دوستاتن  منم دوستم تهدیدم کرد ک میرم ب فلانی میگم کاراتو  منم مجبور شدم خودم همه ...

من واقعا کاری نکردم ک برم بگم و راحت شم 

دروغ میگه همش  

خسته شدم واقعا..

ایدی اینستاشو بردار  بعد بزن فراموشی رمز شماره اخرشو بهت نشون میده ک رمز بفرسته براش بعو ببین ...

برا هیچ کدوم نبود 

ایدی اینستاشو بردار  بعد بزن فراموشی رمز شماره اخرشو بهت نشون میده ک رمز بفرسته براش بعو ببین ...

اکانتش دلیت میکنه سریع 

هر دفعه هم با اکانت جدید پیام میده