2777
2789

یک هفته است دندونمو کشیدم حفره دندونم کامل خوب شده و دردی نداره اما استخوان فکم از پایین لثه ام زده بیرون یعنی لثه پاره شده و یه تیزی سفید زده بیرون هم درد داره هم زبونمو اذیت میکنه کسی بوده مثل من که خودش خوب شده باشه آخه شرایط رفتن پیش دندون پزشک ندارم از طرفی هم خیلی نگرانم که بدتر نشه تو رو خدا اگه کسی شرایط داره راهنماییم کنه😪😪😪😪😪

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
عزیزم اینجا که دکتر نیستن.. بهتره بری نشون بدی خدای نکرده مشکل بزرگتر به وجود نیاد

گفتم شاید یکی تجربه داشته باشه حد اقل راهنماییم کنه حالم خیلی بده نمیتونم تا چند روز دیگه برم دکتد😪

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن هرجور شده بری دکتر اینکه شاید عفونت کرده و ورم کرده و اطمینان داری که استخوان هست؟ اگه شرایط مالیت جور نیست حداقل برو معاینه ببین چند چندی شاید جدی باشه و شاید هم با یه قرص حل بشه

سعی کن هرجور شده بری دکتر اینکه شاید عفونت کرده و ورم کرده و اطمینان داری که استخوان هست؟ اگه شرایط ...

آره فشنگ معلومه که استخونه تیز و سفیده

آره فشنگ معلومه که استخونه تیز و سفیده

اصلا اصلا اصلا معلوم نمیشه من تو انگشتم هی میگفتم یه تیکه استخون هست ببینین عین همون استخوان ها دو سرش پهن تر هم هست  بعد بقیه هم تایید میکردن و میگفتن برو دکتر رفتم دکتر گفت یه کیست هست بعد  زیادم بزرگ نبود کوچیک گفت ناراحت هستی بیا دربیاریم با یه عمل سرپایی  منم گفتم نه درد داره نه دیده میشه بزار بمونه

اصلا اصلا اصلا معلوم نمیشه من تو انگشتم هی میگفتم یه تیکه استخون هست ببینین عین همون استخوان ها دو س ...

ولی مال من وتقعا استخونه 

ولی مال من وتقعا استخونه 

ببین باور کن رو هوا نمیشه گفت حداقل باید بری معاینه که دکتر هم اینجوری فکر میکرد عکس بگیره و ببینه چی به چیه که من فکر نمیکنم همچین چیزی باشه  اگه استخوان باشه هم باید صدردصد بری دکتر که خدایی نکرده یه مشکل جدی واسه سلامتیت نباشه

ببین باور کن رو هوا نمیشه گفت حداقل باید بری معاینه که دکتر هم اینجوری فکر میکرد عکس بگیره و ببینه چ ...

مرسی گلم که وقت گذاشتی حتما در اولین فرصت میرم دکتر خدا خیرت بده

مرسی گلم که وقت گذاشتی حتما در اولین فرصت میرم دکتر خدا خیرت بده

سلام برای مشکلت چیکار کردی..شوهرم الان تو این وضعیته

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……