2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كارما فقط روي ما شهروندان عادي خدا تاثير داره ظاهرا، نميدونم واقعيت من كار خاصي نكردم كه بخاد به خودم برگرده، ولي قطعا اگر روزي يه مورچه رو سهوا له كنم فرداش يه كرگدن از روم عمدا رد ميشه سه بار

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
کار بد رو آره  ولی خوب نه

اخه من چ خوب چ بد اتفاق افتاده مثلا من اوایل زندگیم ی کم‌مشکل کیست تخمدان داشتم مجبور شدم ماهی دوبار برم دکتر تا حل شد پدر شوهر م برگشت میگه ب من چیه تو هی مریضی بابلت اینا ک تورو ب شرط سالم بود دادن ب ما منم هیچی نگفتم‌فقط گفتم ی کارمای م وجود داره خدا شاهده دختر خودشون الان ی هفته دوبار دکتره همیشه مریضه تا حالا دوبار عمل کرده چن بارم‌ واسه اینکه عینک نمیذاره پاش یا دستش ضربه دیده 

كارما فقط روي ما شهروندان عادي خدا تاثير داره ظاهرا، نميدونم واقعيت من كار خاصي نكردم كه بخاد به خود ...

ن واقعا وجود داره من تا واسم پیش نیومده بود باور نمیکردم 

کارما نیست بد خوشبختم خوشحال ولی اونایی که خوب بودن مریض لاعلاج بدبخت شدن  خدا جاشو عوض کرده به ناحق بقران قسم تهمت زدن افترا ..جواب ندادم ولی واگذارشون کردم به اون بالایی آن شالله روزیی بیاد که خدا قبل مرگم جواب دیدنشون با چشام ببینم هروقت نماز میخونم فقط با گریه از خدا می‌خوام خودش جوابگوشون باشه

کارما نیست بد خوشبختم خوشحال ولی اونایی که خوب بودن مریض لاعلاج بدبخت شدن  خدا جاشو عوض کرده به ...

مطمئن باش فقط،بگو کارمایی هم وجود داره بخدا قسم‌ من باگریه فقط ب چرت و پرت هاشون گوش میکردم‌ولی اون بالایی جوری جوابشونو داد ک تقاص تک تک اشک هام و ازشون گرفت

2790
2778
2791
2779
2792