2777
2789
عنوان

معاینه بارداری

431 بازدید | 36 پست

سلام خانما من امروز معاینه شدم ولی الان درد شدی تو قسمت مثانه دارم نمیتونم بشینم  یا دراز میکشم نمیتونم غلط بزنم دهانه رحمم یک سانت بود طبیعی هست؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز معاینهذشدم

دردش قابل تحمل بود ولی گف لگنت زیاد خوب نیس بدم نیس

دیگه نمیدونم زایمانم چطور بشع 

به شما نگف لگنت چطوره ؟

راستی دردشدید استخون های اطراف واژن رو من چندذهفتس که دارم به سختی نشست و برخاست میکنم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم دیروز معاینهذشدم دردش قابل تحمل بود ولی گف لگنت زیاد خوب نیس بدم نیس دیگه نمیدونم زایمانم چطور ...

این درد واژن و من از بیست هفته دارم شدید الان هفته تی به دونه امپول میزنم تا بهتر شدم نمیدونم ماه اخر چی بشه از الان درد دارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
این درد واژن و من از بیست هفته دارم شدید الان هفته تی به دونه امپول میزنم تا بهتر شدم نمیدونم ماه اخ ...

این درد با اون فرق داره

منم تو بیست هفته و اینا درد داشتم اون اطراف ولی اون مربوط به بزرگ شدن رحم و فشار اومدن به واژن بود

این که میگم برا اواخر بارداریه

استخوان درد هست

انگار دارن استخون های لگنت رو از هم باز میکنن

حتی موقع خواب که میخای پهلو به پهلو بشی با عذاب شدید همراهه 

همینطور موقع نشستن بلند شدن

البته یه دکتر گفت نشونه خوبیه لگنت داره باز میشه

دیگه نمیدونم توکل بخدا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport