سلام من ۱۷سالمه سه شب پیش کمرم یهو درد گرفت( عصرش هم یه کیسه پرتقال حدود ۲۰ کیلو بود با مادرم از پله جابه جا کردیم )بطوری ک روی گودی کمرم نمیتونسم بخوابم اومدم یکم جلو بخاری ماساژ دادم آروم شدم صبحش بلند شدم دیدم دوتا دونه زده رو سینم سرسع رفتم پیش پزشک و متوجه شدم ابله مرغون گرفتم (خواهرم ۱۰ ساله و۱۵روز قبل گرفته بود )دیگه چنتا سوزن نوشت داخل سرم زدم اومدم شبش از درد تا صبح خوابم نبرد بدنمدونه هاش دیگه ابکی شده بودن و یکم بیشتر تا صبح نخوابیدم دیگه تا شبش نه خارش نه کمردرد دوباره دیشب کمردردم از ساعت ۲شب شروع شد تب و لرز شدید گرفتم ۱۰ تا پتو انداختن روم هنوز سردم بود دیگه رفتم جلو بخاری تا خوابم برد دیگه پتو هارو برداشتم حدودا نیم ساعت گذشت بلند شدم دیدم آتیش گرفتم بلند شدم برم تو اتاق یهو دیدم وای کمرم تیر میکشه دیگه آروم رفتم داخل اتاق خوابیدم ساعت ۹ بود بلند شدم دیدم وای بدنم پر دونه شده و اصلا نمیتونم راست شم خم خم راه میرفتم تا ساعت شد ۱۲ ک فریادی شدم از درد کمر دیگه رفتیم متخصص نبود بخاطر درد شدیدم رفتم کلینیک آرام بخش زد داخل سرم یه کوچولو خیلی کم تیر میکشید ولی دردو داشتم فقط خم باید راه میرفتم دیگه سر سفره یهو به طور شدید گرفت دیگه مستقیم رفتیم پیش متخصص گفت رگ عصبیه دوتا سوزن تجویز کرد داخل دوطرف دستام با یه سرم ک داخلش مسکن بود و خواب اور دوتای سوزن رو خودش زد بعد گذشت یه رب ساعت خیلی آروم شدم و کمرم راست میشد دیگه رفتیم کلینیک ک سرمارو بزنیم دکتر اونجا دید گفت سوزنا آرام بخشه تزریق کنید داخل سرم ولی این سوزن رو نزنید اصلا خوب نیس خیلی قویه موجب مرگ میشه خواب دیگه رفتم داخل پرستاره ک سرموصل میکرد گفت اینارو ظهر زدی دیگه نزن بدنت ضعیفه نمیکشی فقط یه سوزن نوربین زدم آروم بودم اومدم خونه خوابیدم تا الان یه نیم ساعتی هست بیدار شدم دوباره گودی کمرم تیر میکشه از درد نمیدونم چیکار کنم کسی مثل من شده ؟؟ خیلی استرس دارم میترسم مشکلی باشه….
اولین ویدیو رو باز کن نرمشهاشو انجام بده تاثیر خودش رو میذاره
سعی کن دراز بکشی و تحمل کنی تا خوب بشی بتونی بری استخر و جکوزی
جکوزی علاج دردشه
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️