2777
2789
عنوان

یوتیوب

92 بازدید | 10 پست

سلام

دوستان من سال قبل گاهی یوتیوب میرفتم

فیل.تر بود یعنی با فبل.تر شکن کانکت میشدم

دیروز یهویی رفتم تو برنامه دیدم فیل.تر نیست

خیلی خوب همه چی رو بالا میاره

میخواستم ببینم یوتیوب رفع فیل.تر شده یا من بنده خاصم😁

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .

تو خاصی

هر چند نت زیاد مصرف می‌کنه یک ماهه سر نزدم 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

تو خاصی هر چند نت زیاد مصرف می‌کنه یک ماهه سر نزدم 

واقعا؟همیشه میدونستم یه فرقی با بقیه دارم😎

منم زیادنمیرم

قبلنا گاهی میرفتم

دیروز یهویی باز شد بدون فیل.تر

امروزم باز رفتم دیدم فیل.تر نیس

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من تابستان اینجوری بود تقریباً یه ماه ،،یه روز برادرم گفت تو گوشیت چرا بدون فی لتر شکن یوتوب می‌ر ...

کاش نمیگفتم🥲

نکنه مال منم دوباره قطع بشه

واقعا؟همیشه میدونستم یه فرقی با بقیه دارم😎 منم زیادنمیرم قبلنا گاهی میرفتم دیروز یهویی باز شد بد ...

نه باز نشد 😔

🤣🤣

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

جای باحالیه حیف که فیلتره

اره

قبلا چند تا کانال آموزشی دنبال کرده بودم

از بس واسه فیل.تر شکن اذیت بودم بیخیالش شدم🙃

خب خدارو شکر😎 حالا بازم از خاص بودنام تایپیک میزنم 😁

پزونباشیم#