2777
2789
عنوان

به نظر شما کی مقصره؟؟

71 بازدید | 9 پست

دیشب با شوهرم دعوا شدم رفته بودیم خونه مادرشوهرم ی ساعتی اونجا بودیم اصلا مارو آدم حساب نمیکنه هیچ پذیرایی نکرد بعد همین که جاریم اومد پاشد میوه آورد شیرینی آورد یعنی آنقدر عصبانی و ناراحت شدم که نتونستم بشینم خداحافظی کردم و رفتم بعدش شوهرم باهام دعوا کرد که چرا تو جمع اینجوری میکنی😔 از نظرشوهرم اصلا چیز مهمی نیست اما من ناراحت میشم چون اینو بی احترامی می‌دونم نظر شما چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوام میپرسم ازدواج تون با رضایت ایشون نبوده درسته؟

نه عزیزم اتفاقا با رضایت ایشون بوده مثلاً منم بیشتر از بقیه عروسا دوس داره اما رفتارش اینه شوهرم میگه با تو راحته به خاطر اونه

منم مثل شوهرت فکر میکنم با تو راحت تره برای همین زیاد به پذیرایی و این چیزا فکر نمیکنه ، فکر نمیکنم قصدش بی احترامی باشه ، بعضی آدما همینطورن وقتی با کسی راحت نباشی بیشتر رو دور پذیرایی و چیز خوب میری ،،‌مثلا من دختر خواهر شوهرم مرتب میاد خونمون راحتیم باهاش ،‌چیزی برای پذیرایی تو خونه داشته باشم میارم نداشته باشم نه ،، ولی برای کسی که کم میاد و راحت نیستم حساس تر برخورد میکنم