2777
2789
عنوان

یه شوهرم نداریم

231 بازدید | 17 پست

روز زن کادو نده بیایم نی نی سایت جد و آبادشو به فحش بکشیم   

پ.ن : آقا ترکشای روز زن کی تموم میشه ؟

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

همون بهتر که نداری والاااااا بوخودا حالا من که دارم مثلا چی گرفت برام تبریک هم یادش رفت بگه

ببین من مامانمو خیلیییییییی دوست دارم ولی کادو نگرفتم‌

بعضیا اینجورین کنار بیا

داشتم با رفیقم دعوا می‌کردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمی‌خوام ببینمت  شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن  بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن  
همون بهتر که نداری والاااااا بوخودا حالا من که دارم مثلا چی گرفت برام تبریک هم یادش رفت بگه

عزیزم روزت مبارک 🤎الان به خودت تلقین کن ازطرف همسرت گفتم 

جانان دربند توام😍
همونو بگو😂 تازه یه کادو گرونم واسه مامانش بخره حرص اونم بخوریم😂😂😂

اینو خوب اومدی  

عزیزم روزت مبارک 🤎الان به خودت تلقین کن ازطرف همسرت گفتم 

ممنون عزیزم

روز شما هم مبارک❤

من خیلی به روز و ماه و سالگرد و تولد اهمیت نمیدم

مهم نیس خیلی برام

گفتم بخندیم دور هم😂😂😂

خانه شماره 12 میدان گریمولد