2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر بلوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 66 پست

دوستان لطفا بلوچ ها بیان و از فرهنگ هاشون بگن اگه کسی مخالف با نظر بگه متشکرم از همراهی همتون

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی
اخلاقش خوبه وضع مالیش هم خوبه

یاد اون فیلمه چی بود ؟ پسره بلوچ بود دختره رو برد پاکستان داعشی از آب دراومد آخرش زنش رو کشت و برادرزنه رو هم برادرشوهرش سربرید 🤐🤐🤐🤢

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آدم مذهبی نیستم معتقد به انسانیتم

مذهب هم چیزی جز انسانیت نیست و مسیر رسیدن به همین انسانیت رو نشونت میده😉

غیر از مذهب، فرهنگ و رسوم و همه چی فرق میکنه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اخلاقش خوبه وضع مالیش هم خوبه

ببین رابطه ی پدرو مادرش چطوره چقد زن تو اون خانواده احترام داره،ب قومیت نیس ب فرهنگیه ک اون خانواده داره،تاریخ بلوچو بخون ببین چجور ادمایی بودن مطمئنن رفتارها رو بصورت ژنتیک ب ارث میبرن البته استثنا هم هس مص عربای جاهلی ک اون زمان زنو زنده ب گور میکردن الانم خیلیاشون زنو جنس ابتر میدونن و هنوزم بعضیاشون عشیره ای رفتار میکنن البته باز استثنا همه جا هس

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

چرا؟! مگه چجوریه؟!

به شدت تنبل و اصلا به پیشرفت فکر نمیکنن  معمولا مرد سالار هستن و کلا انعطاف اخلاقی ندارن

بچه ها میشه واسه برگشتن پول هایی که ازمون دزدیدن یه صلوات بفرستین😭😭هر کی فرستاد لایکم کنه مرسی
متنفرم از همفرهنگ خودم

تو سطح فرهنگ خودتو بالا ببر بین اطرافیانت

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ببین رابطه ی پدرو مادرش چطوره چقد زن تو اون خانواده احترام داره،ب قومیت نیس ب فرهنگیه ک اون خانواده ...

پدرشون فوت کرده همه خانواده تحصیل کرده هستن و پزشک هستن