2777
2789

خودش از هفته قبل ناله کنان به هر کی میرسید میگفت بچه هام واسم کاری نمیکنن و از این حرفا 

منم چون نمیخواستم بفهمه چیزی نگفتم 

امروز رفتم براش کادو خریدم آوردم اولش خوشحال شد بعد از یک ساعت شروع کرد به غر زدن 😐😑 

خر ما از کرگی دم نداشت واسه همین وقتاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه الانم خوشحاله ها اما از اینکه تو خرج انداخته بچه هاشو ناراحته میگه کاش واسه خودت خرج کرده بودی🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
باکس گل بزرگ خریدم میگه چرا پول اضافه خرج کردی 😶😤 چند دقیقه پیش هم داشت طعنه میزد

دستت درد نکنه ولی مامانا جنبه اقتصادی و کاربردی رو میسنجن.من خودم مامان هستم ولی سنی ندارم ۲۷ام دقیقا باکس گل رو پول الکی خرج کردن میبینم.میتونستی کیف پول بخری یا چیز دیگه ای.ولی در کل دستت دردنکنه.سلیقه ها متفاوته

گل گرونه و زود خراب میشه من حیفم میاد پول براش بدیم 

همسرم چند وقت قبل از این شیشه استوانه ایا ک گل توشه گرفت من ک دوس نداشتم ولی تو ذوقش نزدم.. حیفم اومد ۱۰۰ و خرده ای داد واسه این,  تازه گلش مصنوعی بود 😐🚶

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

طبیعیه الانم خوشحاله ها اما از اینکه تو خرج انداخته بچه هاشو ناراحته میگه کاش واسه خودت خرج کر ...

والا تا قبل از این هم ناله میکرد چرا برام کاری نمیکنین

باکس گل بزرگ خریدم میگه چرا پول اضافه خرج کردی 😶😤 چند دقیقه پیش هم داشت طعنه میزد

همون پول میدادی بهش یعنی سکوت میکرد تااخر عمر مادرا همیمن😂😂منم مادرم میگههیچچ کاری نمیکنید همین ک پول میدم مثل گربه ملوس میو میو میکنه😂😂😂

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

تو چقد منی😐هرسال با پول بابام چیزی میخریدم،باد میکرد میگفت چرا طلا نخریدین واسم؟

امسال بابام براش طلا خرید،منم با حقوق خودم تونستم یه انگشتر نقره بخرم در حد توانم بود خب

غر میزد پولو حیف کردی،نقره به درد نمیخوره همینو شال میخریدی برام بهتر بود،در صورتی که یسال براش روسری خریدم ناراحت شد😐