2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

644 بازدید | 9 پست

خانوما شوهر من خیلی بداخلاقه و عصبیه جوری ک تمام خانوادش باهاش قهرن حتی مامانش چند ماهه ک باهاش نحرفیده حالا اینا ب کنار دیشب ی دعوای خیلی بد کردیم جوری ک همه ظرفا رو شکوند ببیند تقصیر منه یا اون .شوهر چن وقت پیش با یه اقایی دعواش شد از قضا عروس اون اقا فروشندس لوازم خونگی دارع منم تو تل بش پیام دادم ک قیمت ی پاسماوریو بپرسم شوهرم دیده قیامت ب پا کرده بعدم هروقت ک دعوامون میشه گوشیمو میبره و قایم میکنه تا آشتی نکنیم نمیده یا رمزشو عوض میکنه بگید چیکار کنم این عادت بدو ترک بده با گوشی آجیم وارد سایت شدم تاپیک زدم الان

🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام‌هایی که میخوای شوهرت نفهمه سریع پاک کن سعی کن به ظاهربهش نشون بدی که حرف حرفه اونه بعضیااینجوری آروم میشن واعتمادمیکنن...وقتی حالش خوب بود باهاش حرف بزن بگو من زنتم دشمنت نیستم همیشه پشتتم این رفتاراباخانواده اشتباهه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
اره خیلی بده بیچاره مامانم چند بار زنگ زده داشته از نگرانی میمرده

منم رلم ک دیگه نشون همیم 

تو هر دعوا فوشای خیلی بی شرمانه ای میزنه :) نمیدونم چیکار کنم واقعا اولا ایطوری نبود 

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

پیام‌هایی که میخوای شوهرت نفهمه سریع پاک کن سعی کن به ظاهربهش نشون بدی که حرف حرفه اونه بعضیااینجوری ...

عزیزم ب هیچ صراطی مستقیم نیس😂عاخه چقد مخفی کاری کنم مثلا پرسیدن ی قیمت از ی خانوم چ ربطی ب پدر شوهرش داره کی خیلیم پیره بیچاره

🫤
عزیزم ب هیچ صراطی مستقیم نیس😂عاخه چقد مخفی کاری کنم مثلا پرسیدن ی قیمت از ی خانوم چ ربطی ب پدر شوهر ...

شوهره منم بعضی وقتا بی منطق ترین آدم میشه.

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....