2777
2789
عنوان

به نام خدا، عربی:)

107 بازدید | 6 پست

فردا امتحان ترم دارم. کلا ۴ درسه. دو درسشو قبلا خوندم و امتحان دادم. برای همین کامل روشون مسلطم. ترجمه‌های درس ۳ رو از صبح تا ظهر خوندم تموم شد. الان قواعد درس ۳ مونده و درس ۴ که چون دقیقا آخرین روزِ مدرسه درسش داد، هیچیشو تا حالا نخوندم. از طهر تا حالا هرکاری می‌کنم مغزم همکاری نمی‌کنه تا این چیزایی که مونده رو تموم کنم. لطفا بگید که می‌رسم تا شب تمومشون کنم و نمونه سوال هم حل کنم. می‌دونم، شاید سوالم بنظرتون مسخره باشه. ولی من خیییلییی وسواسی و استرسی‌ام. جوری که اگه حس کنم روی درس‌ها مسلط نیستم و  ممکنه فردا ۱۹ و نیم شم فشارم میره بالا! (اینجانب کلاس هفتم از استرس درس‌ها و کلاس‌های انلاینی که هیچی ازشون نمی‌فهمیدم فشار خون گرفتم:)) حالا عین امشب مهمونی دعوتیم. داستان راضی کردن مامانم برای خونه موندن رو هم دارم! میشه یه خورده دلمو قرص کنید که می‌تونم؟🥺 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛

آره بابا تموم میکنی واسه این نمرات اصلا نگران نباش بعدا میخندی به این چیزا 

بنده خودم نهمم و فردا ۵ درس امتحان عربی دارم اونم سه تا برگ 

و فعلا درس ۵ خوندم 😀👍

کاربری واگذار شد   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا تموم میکنی واسه این نمرات اصلا نگران نباش بعدا میخندی به این چیزا  بنده خودم نهمم ...

موفق باشی عزیزم. من دهم تجربی‌ام

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛