2777
2789
عنوان

سلام خانوما میشه جهاز وسیله برقی دخترو بگین چیا هست 😍😍🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست
اینارو هم خریده بودم سرویس قابلمه گرانیت، سرویس قاشق، سرویس چینی، ارکوپال، سرویس کریستال، سرویس پلا ...

😍😍😍😍مرسی ک اینقد خوب توضیح دادی اگ باز بود بهم بگو میخام بخرم 

سرویس چوبم بگو

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ساله ازدواج کردم اینارو خریده بودم ماکروفر، پلوپز، اسپرسوساز، آبمیوه گیری، خوردکن آسیاب، مخلو ...

من یخچال و لباسشویی و تلوزیون و جاروبرقی و  سرویس قاشق چنگال و اکروپال و توستر و سبزی خورد کن و غذا ساز و گوشتکوب برقی و سماور برقی و اتوبخار و کباب پز و ابمیوه گیری  سه کاره و آسیاب کن  و قابلمه سرویس دارم ولی یه چدن باید بگیرم 

اینارو فعلا خریدم 

باید چرخ گوشت و توستر نان و ساندویچ ساز و همزن برقی و سرخ کن و  سرویس چینی و خورده ریزه هارو بعد بگیرم به نظرت کامل میشه؟؟ بیشترشم گرفتم به نظرت؟؟؟  استرسس دارم اگ جا مونده باز بگو لیست کنم برم بگیرم 

دیده نمیشه میشه سایت اپلود کنی بعد بدی 

بزار بنویسم هی:سرویس قابلمه.سرویس چینی.سرویس آرکوپال.سرویس کریستال‌.سرویس لگن.سرویس لگن درب دار.سرویس آبکش.سرویس الک.سرویس قاشق و چنگال مهمون و رومیزی.سرویس چاقو.سرویس ابزار اشپزخانه.سرویس ملاقه چوبی و سیلیکونی.سرویس دم کنی.سرویس سفال.سرویس ظروف درب دار شیشه ای.سرویس بهداشتی.سرویس حوله.پاسماوری

منم چون دارم جهاز میخر لیست گرفتم...بهم درخواست بده یا یه آیدی توی یه پیامرسان واسم بفرست که عکس لیس ...

مرسی قشنگم الان درخواست میدم خصوصی

بزار بنویسم هی:سرویس قابلمه.سرویس چینی.سرویس آرکوپال.سرویس کریستال‌.سرویس لگن.سرویس لگن درب دار.سروی ...

سماور و قوری رو گازی.سماور.کتری استیل.کتری بیرون کوجک و بزرگ.قابلمه بزرگ مهمان برای برنج و خورشت.ماهیتابه بزرگ.شیرجوش.کلمن.کلمن شیشه ای.فلاسک.بانکه شیشه ای.همزن دستی.همزن چرخشی.پوره کن.گردوشکن.سیرله کن.گوشتکوب.گوشتکوب ۲ طرفه.هاونگ.قوری زعفران.ظرف نگهدارنده زعفران.

😍😍😍😍مرسی ک اینقد خوب توضیح دادی اگ باز بود بهم بگو میخام بخرم  سرویس چوبم بگو

خواهش میکنم عزیزم ایشالا به سلامتی بخری هر چی دوست داری..

همشو میگم دیگه، فرش و قالیچه و پادری، پتو مهمان، پتو مسافرتی دو سه تا، بالشت و تشک مهمان حداقل ۴ تا، میز اتو، کتابخونه اگه زیاد کتاب داری، لوستر( خیلی خونه رو قشنگ میکنه حتما بگیر) ، سینما خونگی، میز تی وی، ناهارخوری، مبل و میزش و عسلی هاش، گلدون طبیعی سایز بزرگ، ساعت دیواری، تی، تخت و تشک و محافظ تشک ،دراور یا کمد، میزارایشی، من پاتختی نکرفتم خیلی بدم میاد، روتختی.

سماور و قوری رو گازی.سماور.کتری استیل.کتری بیرون کوجک و بزرگ.قابلمه بزرگ مهمان برای برنج و خورشت.ماه ...

بطری آب.بطری آبلیمو.روغن ریز.شکرپاش.اسپند دود کن.سفره مهمان.سفره صبحانه.مجمعی.شعله پخش کن.زیرقابلمه.زیرسفره.دستمال آشپزخانه.زیرسیگاری.قیچی نان.روغن گیر.گیره لباس.قالب یخ.چای صاف کن.کنار گازی.نم گیر استند دار.حصیر.رخت آویز.چهارپایه آشپزخانه تاشو.سبدنان و سبزی.ماهیتابه پنکیک.قالب مافین.قالب کیک یزدی.قالب سیلیکونی ژله.قالب کمربندی.قیف و ماسوره.پیمانه اندازه گیری.فرچه و لیسک

بطری آب.بطری آبلیمو.روغن ریز.شکرپاش.اسپند دود کن.سفره مهمان.سفره صبحانه.مجمعی.شعله پخش کن.زیرقابلمه. ...

سطل و جای دستمال کاغذی.سینی دم دستی.سینی پذیرایی.رنده.انبر.فندک.تخته گوشت.تخته سرو.ماگ.استند ملاقه.نی شربت.قاشق همزن شربت.کره خوری.نردبان.روفرشی.پتوی ۲ تفره و تک نفرع و مسافرتی.گاز تک شعله.ارگانایزر.سرویس آسپزخانه واسه حبوبات و اینا.سرویس پلاستیک.ظروف فریزری.رنده همه کاره.سیخ.توری کباب پز.روتختی.ساعت‌تابلو.گلدان.شمعدان.فرنچ پرس

من یخچال و لباسشویی و تلوزیون و جاروبرقی و  سرویس قاشق چنگال و اکروپال و توستر و سبزی خورد کن و ...

سرویس چینی بخر حتما، واسه مهمون و پذیرایی خوبه، میتونی دو تا ۶ نفره بگیری مثلا.

من ساندویچ ساز گرفتم چون اسنک دوست دارم، اگه نمیخوای نگیر کلا.

همزن برقی هم نمیخرم چون اصلا اهل کیک پزی نیستم.

چرخ گوشت که اصلاا نمیخرم چون گوشت چرخ کرده اماده میخرم.

باز ببین نیاز خودت چیه؟ انقدر وسواسی که خودت باید گوشتو چرخ کنی؟

اره به نظرم بیشترشو گرفتی فقط سرویس چینی و ماکروفر هم بخر حتما

بقیه شو من باشم نمیخرم.

راستی اگه مولتی کوکر بگیری کار سرخ کن هم انجام میده

سرویس چینی بخر حتما، واسه مهمون و پذیرایی خوبه، میتونی دو تا ۶ نفره بگیری مثلا. من ساندویچ ساز گرفت ...

منم اسنک دوس دارم 

به نظرت سرویس چینی چه شکلی بگیرم؟ 

چشم 

همزن من عاشق کیک پزیم 

شاید پس چرخ گوشت نگیرم‌چون منم اهلش نیستم 

مرسی قشنگم باز سوالی داشتم‌میتونم تگت کنم بعد؟