2777
2789
حسودیم شد باز ازت پرسیده من کتک خوردم پیشنهاد طلاق توافقی داد ورفت بیرون زنگ زد  موقع خداحافظی ...

من امسال اولین ساله که مادر شدم دلم میخاست فقط یه جعبه نون خامه ای و یه شاخه گل رز میگرفت .همین..ولی افسوس که من بدشانس ترینم تو این چیزا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال اولین ساله که مادر شدم دلم میخاست فقط یه جعبه نون خامه ای و یه شاخه گل رز میگرفت .همین..ولی ...

منم اولین سازه ویکسال وچندماه ازدواج کردیم فقط😅💔 

حس الانتو درک میکنم🙂

خدابده شانس🙄  ایشالاه عشقشون پایدار اینارو میبینم کیف میکنم بخداا😍♥

ایشالا .بله خیلی عاشق همن .ولی خب مادرمم کم نذاشت سال پیش طلاهاشو فروخت برا بابام شاستی خرید هردو تا شون شانس دارن   

سر اومد زمستون...
ایشالا .بله خیلی عاشق همن .ولی خب مادرمم کم نذاشت سال پیش طلاهاشو فروخت برا بابام شاستی خرید هردو تا ...

😍😍😍 چقدر خوبه که داری تو همچین خونواده ای زندگیدمیکنی کلی چیز میز یادمیگیری اینا معنی واقعی زندگی مشترکو فهمیدن ایشلاه هزاراندسال سایشون بالاسرت باشه عزیزم

😍😍😍 چقدر خوبه که داری تو همچین خونواده ای زندگیدمیکنی کلی چیز میز یادمیگیری اینا معنی واقعی زندگی ...

اره خب با خودم میگم نگاه اینا چقد باهم خوبن بعد فکرشو بکن شوهر بکنی شوهرت یک جای خالی بی احساس باشه اون موقع میخوای چیکار کنی؟   ممنونمممم انشالا  

سر اومد زمستون...
چاه باید از خودش آب داشته باشه خواهر

دقیقا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
 ما زنارو فقط گریه اروم میکنه مطمعن باش الان تو بدشانس ترین ادم تواین روز نیستی من خودم دومین ر ...

چی میگی عزیزم به بدترین شکل گذشت چشام از گریه پف کرده اولش منو به گریه انداخت بعد برام گل اورد انتظار داره بابت گلش خوشحال هم بشم دیگع هیچی خوشحالم نمی کنه

مامان فسقلی جون