2777
2789
عنوان

خندیدن بی دلیل و اعتماد به نفس کم

446 بازدید | 12 پست

الکی به هر چیزی می خندم نمی تونم  جدی باشم تو جمع همکلاسی هام نمی تونم با اعتماد به نفس باشم وقتی میبینم اون ها حاضر جواب و با اعتماد به نفس هستند و دوست های زیادی دارند دلم می گیره ، می خوام جدی باشم 

نمی تونم

خسته شدم .. پیش اون ها تو سری خورم و خیلی عصبی میشم و بعضی وقت ها یک دفعه جدی  و عصبانی میشم و میخوام با همه دعوا کنم ، خسته شدم از زندگی 💔 الکی میخندم  و وقتی یکی باهام حرف میزنه نمی تونم نخندم ، تپش قلب میگیرم و صدام می لرزه.

کمکم کنید چیکار کنم؟

خوب خنده ک بیا پیش من من همش دهنم مث اسب آبی بازه میخندم

بابا بخنده مگه دنیا چن روزه؟ مهم نباشه برات

و اینکه یاد بگیر با خنده تیکه بندازه طرفت یجوری میسوزه ک حد نداره

ونجوری جدی باشی فک میکنن فشاری شدی🤏😐😂ولی خنده بر ه.ر دردی جوابه

در من خری به گل نشسته=/!🫏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی که کسی حرف میزنه مصمم گوش بدین و خودتونو قانع کنین که تا پایان کلامش هیچ عکس العملی نشون ندین 

و برای حرفاش جواب جدی و در خوری آماده کنین 

تغافل کنین ،یکی از اصول مدیریت اخلاقی اجتماعی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

خنده ی عصبی منم دارم و وسط ارائه تو کلاس استادم خیلیییییی بهش برخورد تازه من فقط لبخند زدم و کمی مکث کردم ولی گاو بود استاده گااااو

تو هم می خوام بهت دو تا کتابی که حالمو خوب کرد معرفی کنم 

کتابخانه نیمه شب و تکه های از یک کل منسجم

اینارو بخون 

مخصوصا دومی که روانشناسیه 

اولی اگه افسرده ای 

بعدم 

مشکلت 

فقط با عوض کردن مدرست حل میشه 🤍

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

خوب خنده ک بیا پیش من من همش دهنم مث اسب آبی بازه میخندم بابا بخنده مگه دنیا چن روزه؟ مهم نباشه برا ...

ممنون ،

ولی نمی تونم همش می ترسم چیزی بشه

دلم میگه ساده باش و دشمن برای خودت جمع نکن با تیکه انداختن و دعوا کردن با کسی دیگه دوست پیدا نمی کنی ، هر بار سعی کردم با اعتماد به نفس فرداش برم سر کلاس و خیلی چیز ها رو کنار بزارم ..

ولی فردا دوباره همون اش و کاسه

ممنون ،  ولی نمی تونم همش می ترسم چیزی بشه دلم میگه ساده باش و دشمن برای خودت جمع نکن با تیکه ...

ببین نمیدونم منم قبلا سعی می‌کردم دل نشکنم و هواسم ب حرفام بود ولی الان برام مهم نیست شاید بعضی وقتا عذاب وجدان بگیرم عذر خواهی کنم ولی خوب بنظرم من هرچی پرو نباشی سوارت میشن پرو باش

خوب خنده ک بیا پیش من من همش دهنم مث اسب آبی بازه میخندم بابا بخنده مگه دنیا چن روزه؟ مهم نباشه برا ...

خنده خوبه ولی بجاش مثلا من بعضی وقتا با شوهرم دعوام میشه میخوام فهر باشم حدی باشم نمیتونم مثلا قهرم تا ی چیز میگه خندم میگیره در حالی که لازمه اون موقع جدی باشم بخاطر کاری کع کرده به خودش بیاد 

خنده خوبه ولی بجاش مثلا من بعضی وقتا با شوهرم دعوام میشه میخوام فهر باشم حدی باشم نمیتونم مثلا قهرم ...

😐😂نمیدونم منم بستگی داره ولی امام از وقتی ک قهر کنم آسمونو بیاره زمین زمینو ببره آسمون اشتی نمیکنم نمیدونم چرا

😐😂نمیدونم منم بستگی داره ولی امام از وقتی ک قهر کنم آسمونو بیاره زمین زمینو ببره آسمون اشتی نمیکنم ...

😂😂بر عکس منی منم دوست داشتم اونطوری باشم 

من سری اشتی میکنم این اشتباهمه