2777
2789
عنوان

هاری

447 بازدید | 13 پست

سلام حدودا 46 روز پیش یه گربه واسه گاز گرفتن بهم حمله کرد دستمو گاز گرفت ولی محکم نبود که اصلا زخم بشه ولی دستم یه زخم کوچیک داشت از قبل.

من زیاد بهش توجه نکردم تا اینکه استرس گرفتم و با 10 روز تاخیر رفتم واسه تزریق واکسن و اینم بگم که گربه بعد از چند روز مرد! 

4 دوز واکسن رو زدم آخریش برای 26 آذر بود ولی الان بدجور استرس دارم بخاطر اینکه واکسن رو دیر زدم چیکار کنم خواب و خوراک رو ازم گرفته

ضعف دارم همیشه و اصلا نمیتونم بخوابم دارم روانی میشم😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاری ظرف ۳ روزنهایتا خودشو نشون میده 

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بخاطر استرسته ک ضعف داری.  هاری هم اگ اون گربهوهاری داشت تورو میگیره خدانکرده.  الکی ک هاری نمیگیرت.  اون گربه علائم هاری داشت؟  مثلا کف از دهنش خارج میشد؟ 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
وقتی پزشک بگه مشکلی نیست دیگه نباید اهمیت بدی 

از بس استرس گرفتم دیگه نمیدونم چیکار کنم تپش قلب گرفتم حتی دیشب سونوگرافی بودم دکتر گفت بابت استرس زیاده ولی بازم میترسم 

بخاطر استرسته ک ضعف داری.  هاری هم اگ اون گربهوهاری داشت تورو میگیره خدانکرده.  الکی ک هار ...

اون گربه حالت گیجی داشت کلا و حالش زیاد خوب نبود یه دفعه ای اومد گاز بگیره که چند روز بعد هم مرده بود... 

اون گربه حالت گیجی داشت کلا و حالش زیاد خوب نبود یه دفعه ای اومد گاز بگیره که چند روز بعد هم مرده بو ...

چیزی نیست نگران نباش. 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
چیزی نیست نگران نباش. 

امیدوارم مشکلی نداشته باشه از بس استرس گرفتم این چند روز اصلا دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم هر لحظه حس میکنم قراره علائمش بیاد سراغم 

حتی امروز پیش مشاور هم رفتم ولی بازم استرس دارم

امیدوارم مشکلی نداشته باشه از بس استرس گرفتم این چند روز اصلا دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم هر لحظه ح ...

استرس خودش باعث بیماری بدتره.  توکل کن بخدا.  در موردش دیگ فکر نکن. 

همش احساس میکنم قراره هاری بگیرم با اینکه 45 روز گذشته حس میکنم علائم دارم یا قراره علائم بگیرم  ...

نه خودبیمارپنداری گرفتی نترس هاری ویروسیه که سریع تکثیر میشه و تو ۲ ۳ روزخودشو نشون میده 

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔