2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تبریک نگفت

337 بازدید | 27 پست

اون هفته تولدم بود یادش رفته بودهیچکاری برام نکردالانم روز زن بازم تبریک نگفت وهیچ‌کاری نکرد امسال اولین سالی بودک مادرشدم باردارم ماه اخرم خیلی دلم شکست هعیییییی روزگار 

دلتو قوی کن ، زندگی قراره خیلی بالا پایین داشته باشه پس قوی باش حالا که مادری باید قوی تر هم باشی عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتو قوی کن ، زندگی قراره خیلی بالا پایین داشته باشه پس قوی باش حالا که مادری باید قوی تر هم باشی عز ...

روز تولدم فقط زار زدم گریه کردم خیلی حالم بدبود امروزم خیلی دلم شکست

همسر منم کلا هیچ مناسبتی یادش نمی‌مونه تبریک نمیگه تا خودم یادش بندازم دیروز هم بی مناسبت یه النگو خرید خودم گفتم فردا روز مادره گفت پس کادو روز زنته  خودش اصلا نمیدونست

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
براش مهم نیستی 

اینجوری نگو عزیزم دلشون خالی نکن اکثر مردا براشون مناسبتها مهم نیس

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
همسر منم کلا هیچ مناسبتی یادش نمی‌مونه تبریک نمیگه تا خودم یادش بندازم دیروز هم بی مناسبت یه النگو خ ...

بازم بی مناسبت کادو میگییره از من بی مناسبتم نمیگیره منم ادمی هستم ک فوق العاده عاشق کادو تبریک واین‌چیزام خیلی خوشحال میشم