2777
2789
عنوان

یبوست و دل درد کودکان

1471 بازدید | 5 پست

سلام خانوما پسرم ۲ سال و نیمشه دل درد زیاد میگیره دکترم بردم گفتن از تغذیه س.ولی هر چی رعایت میکنم فایده نداره الانم یبوست میشه دارو میدم میترسم عادت کنه به دارو

[QUOTE=323186460]عزیزم سعی کن غذاهای فیبردار بهش بدی. مثلا گلابی، یا توی سوپ آلو بریز البته هستشو بگیر نره تو گلوش. آلو امتحان نکردم حتما استفاده میکنم.منظور همون آلو سیاه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم درگیر یبوست بود که خداروشکر با این توصیه های دکتر درست شد.

اولا اینکه بهش لبنیات و بستنی نده

موز و سیب نده

برنج کم بده

هر روز برگ زردآلو و آلو بزار تو آب خیس بشه بده بخوره یا هم لواشک طبیعی بخر بده بخوره.

هر روز دو لیوان شربت تخم ریحان و خاکشیر درست کن که توش این تخمارو زیاد بریز. مثلا برا یک لیوان یک قاشق مربا خوری خاکشیر و یک قاشق مربا خوری تخم ریحان بریز بزار یکساعت بگذره خوب ک باد کردن بده به بچت بخوره. روزی دوبار این شربتو بده یبار ظهر یبار شب قبل خواب.

هر روز هم سوپ درست کن  توی سوپش حتما دو قاشق روغن زیتون و حتتتتتتتما بامیه خورد کن برا هر کاسه سوپی ک میپزی ۱۰ تا بامیه خورد کن بزار بپزه خوب لعابش دربیاد تو سوپ بعد از اینکه پخت یکم بکوبش تا خوب ماده ی ژلاتینی بامیه تو سوپ حل بشه. آخرم توی سوپ لیمو یا نارنج فشار بده تا مزش خوب بشه بخوره.

روغن زیتون و بامیه معجزه میکنه برای یبوست. حتتتما یک هفته توصیه هامو هر روز  انجام بده ببین چی میشه.

دختر من چند روز یبار یذره سفت و به زحمت پی پی میکرد. اما با این توصیه هایی که بهت گفتم الان هر روز یبار نرمه نرم و فرااااوون پی پی میکنه. خیر ببینه دکترو دعاش میکنم همیشه.