2777
2789
عنوان

پیش اومده واستون؟🥲🥲🥲💔

84 بازدید | 11 پست

اینکه توی کلاستون هم کلاسیاتون(دانشجوام)

کلا سرد شن باهاتون بعد یه مدت 

از وقتی که رتبه ام خوب شد دندون قبول شدم دوستای دبیرستانم با جز دوتاشون کلااا دشمن شدن باهام انگار بخدا هیچ وقتم نگفته بودم نمیخونم یا نخونین و.. اصلاااا همیشه اگه میخواستن نا امید شن هم انگیزه میدادم بهشون

الان هم دخترای کلاسمون دوسه تاشون انگار مشکل دانر باهام بدون هیچ بحث و دلخوری بخدا

هیچ بی احترامی هم نبوده پسرا در کل احترام میذارن و مشکلی ندارن ظاهرن اما اون چند نفر🥺🥺

انگار دیدن من حالشونو بد میکنه

خودمم خیلی ناراحت میشم بی دلیل یکی اینطوری بشه باهام 

راه حلی دارین بگین لطفا😭😭

اکانت واگذار شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جهنم هیچوقت از اینکه چندتا آدم بدخواه از دیدن موفقیت تو ناراحت میشن غصه نخور  اصلا بهترررر ...

درسته حرفتون مرسی عزیزمم😍❤❤

ولی بغض کردم الان میگم نکنه واقعا من بَدَم که اینا اینشکلی شدن...ولی آخه هیچی ام به ذهنم نمیاد

اکانت واگذار شد

درسته حرفتون مرسی عزیزمم😍❤❤ ولی بغض کردم الان میگم نکنه واقعا من بَدَم که اینا اینشکلی شدن...ولی آ ...

قربونت گلم نه اصلا اینطور نیس برات مهم نباشه

مشکل بد ذاتی اوناس که چشم دیدن خوشحالی و موفقیت کسی رو ندارن نه شما!!

میشه بگی کنکور چه سالی بودی و چجوری درس خوندی؟ اگه میشه رتبه‌ت هم بگو. ممنون🤍

سه رقمی شد رتبه ام ۴۰۱ کنکور دادم

فدات سوالت یکم کلیه ساعت مطالعه رو بگم کتاب هام؟ نحوه تست زنیم و....همه اینا چطوری درس خوندن میشه❤

اکانت واگذار شد

ساعت مطالعه و نحوه تست زنی🥲

از ۴ساعت رسوندم به ۱۳و۱۳و نیم

تست هم اول آموزشی بعد سنجش برای مرور بعد زماندار عزیزدلم تحلیل وحشتناااااک مهمه توروخدا جدیش بگیر حتی اگه از ۱۰ تست ۹تارو غلط زدی نزن تو سر خودت خوصحال باش که تو خونه سوتی دادی نه سر جلسه صفر تا صد اون سوالو حل کن طوری که دفعه بعد بذارن جلوت بلد باشی حلش کنی

اکانت واگذار شد