2777
2789
عنوان

هدیه به یک بانو

255 بازدید | 13 پست

سالهاست توی این سایت عضوم و هر مناسبتی بازار هدیه داغه. برام جای تاسفه که هیچ وقت هرگز ندیدم کسی برای یک خانوم (چه خودش چه مادرش چه مادر همسرش) یک کتاب هدیه بده یا پیشنهاد بده حتی یک دوره آموزشی یا ورکشاپ.

واقعا ماها از افزایش دانش و آگاهی‌مون استقبال نمی‌کنیم؟ همیشه فقط طلا لباس وسیله خونه ظرف لوازم آرایش عطر گل نهایتش دیگه سفر! آخرشم غر می‌زنیم چیزی که مورد نظرم بود برآورده نشد.

از همینجا اعلام می‌کنم من برای هر مناسبتی از هدیه گرفتن کتاب استقبال می‌کنم (یه لیست کتاب موردنیاز هم دارم). از این که کسی منو یه دوره آموزشی ثبت نام کنه استقبال می‌کنم. از این که کسی بلیط استخر یا باشگاه یا یه وسیله ورزشی بهم بده ذوق می‌کنم.

شرایط اقتصادی برای همه سخته و یه کم خلاقیت هم بد نیست والا!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من برام کتاب می‌خره پارسال تولدم هم خرید

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
سلام عزیزم هستی؟ یسوال داشتم شما بعد از انجام آنژیو قلب باردار شدین؟مشکلی نداشتین؟دکتر منع نکرد ؟

نه چند سال بعد از زایمانم آنژیو کردم البته من فشارم بالا بود و سابقه خانوادگی زیر 40 سال داشتم دکتر ترجیح داد ریسک نکنه و آنژیو تشخیصی انجام داد. ولی قبلش یعنی از بچگی پرولابس داشتم و دکتر زنانم یه مشاوره با دکتر قلب نوشت برام.

نه چند سال بعد از زایمانم آنژیو کردم البته من فشارم بالا بود و سابقه خانوادگی زیر 40 سال داشتم دکتر ...

دوران بارداریت اذیت نشدی بخاطر مشکلات قلبی 

و اینکه شما اطلاع داری که بعد از انژیو قلب میشه بچه دار شد یا نه

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
دوران بارداریت اذیت نشدی بخاطر مشکلات قلبی  و اینکه شما اطلاع داری که بعد از انژیو قلب می ...

بارداریم فشارم رفت بالا که با دارو کنترل میشد و در نهایت هم سزارین شدم. نه خودم اذیت خاصی نداشتم.

راستش نه زیاد چیزی نمیدونم و به نظرم به کاری که توی آنژیو انجام شده بستگی داره و بهتره با یک متخصص قلب مشورت کنید. من فقط یک آشنای دور یادمه جراحی قلب کرده بود و بعد بچه‌دار هم شد.

سلام عزیزم سرچ کرد تو نظرات سگ اینا نظر داد بودید که پت دارید تو رو خدا منو راهنمایی کن من این بچه امداد کردم حالا جونم داره خیره برای مشکل پی پی کردن تو خونین چیکار کنم از طرفی چون جا دستشویی بلد نیست دلسرد شدم کمی کمک کن لطفاً چیکار کنم

سلام عزیزم سرچ کرد تو نظرات سگ اینا نظر داد بودید که پت دارید تو رو خدا منو راهنمایی کن من این بچه ا ...

سلام ببخشید دیر دیدم. خب یک مقدار طول میکشه تا یاد بگیره باید توی پارک سگ نگهش دارید وقتی کارشو کرد بیارید بیرون بازی کنه دوباره ببرید توی پارکش. توی آپارات سرچ کنید آموزش دستشویی سگ رامتین سرداری اون کامل و مفصل توضیح داده.

ضمن اینکه سگ معمولا جای جیشش رو از روی بو پیدا میکنه یه جا جیش کرد پدشو ببرید روش بزنید که بو بگیره و اگه جای اشتباه جیش کرد حتما با وایتکس یا سرکه بشورید که دوباره نتونه پیداش کنه. اما جای پی پی رو دیداری یادش می مونه بنابراین اگه عادت کرده یه جا کارشو میکنه اونجا رو براش ببندید یا میزی چیزی بگذارید قیافه اون مکان رو تغییر بدید.

سگ هایی که امداد میشن وقتی به شما و محیط زندگی جدیدشون عادت کنن و احساس امنیت کنن بهترین پت خونگی میشن. اولش سخته ولی بعدتر اصلا خودتونم نمیخواید بدون اون سر کنید!

درخواستمو قبول کن گلم واجبه

اقایون خواهرنما نامحترم اقایون بی خوانواده درخواست ندین اینجا همه مثل خواهرومادرتون نیستن هیچ اقایی درخواست نده که اینجا چیزی جز فحش گیرتون نمیاد