بحث قومیتی بود نی نی یار جان منو چند روز تعلیق کرد پس اونا چی؟ حتی از دیروز من بحثی نکردم اونا باز امروز منو تگ کردن با دعوا و توهین ...میشه نی نی یارو برام تگ کنید خیلی ممنون میشم برا من آبی نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا تعلیقی و اینا برام مهم نیست ولی عدالت این نیست اونا هر دوبار شروع کننده بودن و اول خودشون هی تاپیک میزدن بعد من تعلیقی چند روزه بشم...نی نی یار کاربر انسانیتs و بیمتتی با اون همه دهوا چرا تعلیق نمیشن؟
کوردم .لرها چند روزه هی دعوا میکنن هی میگن کرمانشاه شهر لر نشینه یا ایل کلهر لره! منم گفتم همچین نیست و اینا باز اومدن بهم توهین کردن و باز تاپیک زدن و منو تگ کردن تا دیروز دیگه عصبی شدم یکی از اونا توهین کرد و منم بدجوابشو دادم چون واقعا رو مخم بودن انقدر بحث بیخود و دروغ میکردن .هر چند مهم نیست و عاقلان راست و دروغ رو میدونن خودشون
باید مشخص بشه این رفتار ها بعنی چی ..چرا هی تاپیک میزنن خودشون شروع کردن انشانیت در مورد من گفته بوده یه خانوم کورد گفته کرمانشاه لر نیست و کورده که من جواب دادم...بازم امروز تگ کردن و توهین و دعوا که منم اومدم به نی نی یار بگم که تعلیق چند روزه شدم
ولشون کن من تورکم و عاشق کوردا بهتون افتخار میکنم شجاعترین مردمانو دارین
میگن ما لرها بیشترین افتخارو برای ایران داریم ولی کوردها هیچی نیستن و توسط رسانه های خارجی الکی بزرگ شدن! میگن لر از همه ی قوم های ایران بزرگتره .آخه کدوم آدمیه انقدر خود خواه باشه بعدم بیاد هی تاپیک بزنه و توهین کنه؟ اینا مسلمان نیستن یه مشت دروغ گو ان
فدات شم پس بیمتتی چی که این همه توهین کرد؟ به خدا قسم گیلاخه اصلا روحشم خبر دار نبود اونا تگش کردن و دعوا راه انداختن خب همه ی ما انسانیم عصبی میشیم وقتی یکی هی قضیه رو کش بده ...تروخدا گیلاخه رو باز کن .منو که تعیلق کردی فداتشم.اون بیمتتی رو هم تعلیق کرد حق من پایمال نشه بخدا اونا ولم نکردن سه روزه
میگن ما لرها بیشترین افتخارو برای ایران داریم ولی کوردها هیچی نیستن و توسط رسانه های خارجی الکی بزرگ ...
شما خودت شروع کننده توهینا بودی خانمی
لرا چیزی بهت نگفتن بهشون گفتی افغانی و بی هویت و رقص و زبونشون رو زیر سوال بردی
بنظرم حقت بوده🤝🏻🤝🏻🤝🏻
گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدمها با چیزایی که از خودشون تعریف میکنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشهی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت میکنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
میگن ما لرها بیشترین افتخارو برای ایران داریم ولی کوردها هیچی نیستن و توسط رسانه های خارجی الکی بزرگ ...
حالا چه نیازه باز توضیح بدین و باز یک دسته دیگه بیان جواب بدن و دعوا شروع بشه؟ از الان هر پستی در مورد لر و کورد و تورک بذارین لغو میکنم کاربری قبلیتون رو مدتش بیشتر میکنم از همین الان تمامش کنین هر کس هم شروع کرد و تگتون کرد نادیده بگیرین و جواب ندین و فقط گزارش بزنین