2777
2789

بچه ها امروز روز پنجم پریودیمه

مجردم و چند روز اول خونریزی شدید نداشتم ( برخلاف بقیه پریودی هام ) یعنی بیشتر پریودی هام شدیده ولی مثلا اگه این بار بد بشم شدید باشه دفعه بعدی کمتره 

حالا این سری از اون سری های کم بوده و شدید نبود 

الان روز پنجم خونریزیم بیشتر شده بنظرتون تا روز هفتم پاک میشم برم حموم؟ 

خودم فکر میکنم ب خاطر اینه ک این چند روز خونریزی زیاد نداشتم برا همون الان باز شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اوقات بخاطرداروهم اینطوری میشه کپسول یااستامینوفن نخوردی این ماه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من سعی میکنم تا وقتی زیاده نرم کمتر ک شد میرم  الان بنظرت طبیعیه ک روز پنجمه و یکم زیاده با تو ...

نمیدونم من کلا پریودیم سه روزه که فقط روز اول زیاده ولی خوب عفونت داشته باشی یا مثلا استرس و..ممکنه کمی شدت درد یا خونریزی فرق بکنه ولی حموم رفتن نه باعث عفونت میشه نه تو حجم خونریزی تغییر ایجاد میکنه