2777
2789

دوستان دیروز تاپیک یه بچه رو دیدید که چیشد نی نی یار تذکر داد جفتمون و تاپیک رو بستیم باز امروز کاربر انسانیت اومده تاپیک قومیتی گذاشته منو تگ کرده..نی_نی_یار_شب@

توروخدا بیا دیروز گفتی بحث نکنم ولی امروز باز تاپیک گذاشتن برام اون قوم لر انسانیت s....برو ببین بازم توهین کردن بازم تیکه پروندن.و بازم اصرار دارن که لک ها جزو لرهان و اینکه کرمانشاه هم لر نشین بوده و جزو خاک لرستانه...دوستان برای خدا فقط قضاوت کنید ...من تاپیک اون خانومو دیدم یه بار که گفت کرمانشاه فلانه منم گفتم نه نیست و تاپیکش رو قفل کرد و حرفو خودشو تکرار کرد..بعد رفته بود تاپیک جدید زده بود راجب من حرف زده بود...منم دیدم اینارو رفتم تاپیک زدم حتی فقط با کوردای خودمون و دوستای خودم که آره کرمانشاه کورد نشینه ولی فلانی هی میگی لر نشینه..تاپیکمم هست میتونید ببینید...منم عین خودش پاسخ دادم...بعد تا دوروز پیش که توی تاپیک دوستام بودم یه لر رفته بود تاپیک های منو خودنده بود گفته بود که تو خواستی خودتو برتر نشون بدی .خدامیدونه هی گفتم لعنت به من اگه همچین چیزیه هی گفتم عزیزم اشتباه نکن و این حرفا که هی ریپلای کرد و ادامه داد و دوستامم تاپیکشون رو قفل کردن...منم رفتم تو تاپیک اون دختر که یه جورایی از دلش در بیارم دیدم آخرش بهم میگه من دوس داشتم اصلا بیام توی تاپیک شما ها چون دوس دارم با آدم های نادان بحث کنم..اون همه ی مارو نادان خطاب کرد توهین قومیتی داشت..منم چون دوروز واسش ارزش قائل شدم و بهشم بی احترامی نکرده بودم جوابشو دادم با حرفایی که دیدید...باز اون رفته بود تاپیک زده بود که فلانی فحش داده. و بازم آخرش توی اون تاپیک اکثرا حق رو به من دادن و اون سریع تاپیکش رو قفل کرد.و منم برای دفاع از خودم تاپیک زدم و نی نی یار گفت تمومش کنید وگرنه تعلیق میشدی و منم بستم...خلاصه باز امروز صبح رفته بودم سونو گرافی وقتی برگشتم دیدم باااااز کلی ریپ و تگ کردن از همون خانوم اولی که میگفت کرمانشاه لره و کلی تیکه انداختن و توهین...بگید من چبکار کنم تاپیک های هر دوتامون هست هر دورو ببنید چی کسی شروع کننده بوده خدایی..ببنید من بحث برتر بودن داشتم؟ ببینید به لر ها توهین کردم؟ اگه همچینه بگید ناراب خدالعنتت کنه دروغ گفتی...بخدا انقدر بد و زننده تعصب قومشون رو میکشن و با پنبه سر میبرن که نه حد داره نه حساب منی که کرمانشاهی ام و کوردم رو باید باور کنم که لر نشینیم؟ انصافه؟ اگه قومی بزرگ و اصیله نیازی به این همه فشار و زجه زدن برای اثبات نیست...شما برید تاپیک انسانیتs رو بخونید تا متوجه این همه گردن کلفتی و خود برتر بینی بشید...ممنون...

نی_نی_یار_شب@ توروخدا رسیدگی کن .من به حرف شما گفتم چشم و دیگه کاری نداشتم باهاشون ولی اینا باز امروز تاپیک زدن و منو دوستام رو تگ کردن با کلی دعوا و تیکه و توهین..جون عزیزت بگو من چیکار کنم اون از دیشب یکی توهین کرد و جوابش دادم و باز تاپیک گذاشت و به دروغ باعث شد خیلی ها به ناحق قضاوتم کنن...اینم از امروز صبح کاربر انسانیتs

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

فک میکنی کسی این متن رو میخونه؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاش هست اونقدر زیاده توهینات که باید ازتون شکایت شه 

یمشت تجزیه طلب ریختن تو نی نی سایت 

تعلیقم بشم برام مهم نیست ولی حرف دهنت رو بهتره بفهمی از این به بعد 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

میتونم بپرسم چرا این کاربر جنجالی رو تعلیق نمیکنید؟

هی تاپیک و توهین پشت سر هم 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
خیلی طولانیه خیییلی ها  اصلا نمیشه خوند

میدونم فداتشم خواهشا بخون .لطف کن نی نی یارو تگ کن برام منون

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
برو ب زندگیت برس خیلی جدی نگرفتی اینجارو؟عقلت کمه.؟

بخدا امروز از سونوی نی نیم اومدم هی میبینم توهین میکنن و تگ میکنن