2777
2789
عنوان

عفونت وشیردهی توروخدا بیاین

200 بازدید | 13 پست

خانوما دکتر گفت عفونت دارم قرص مترونبدازول نوشته و آزیترومایسین اینا هردوتاش شیرو کم میکنه من همینجورم شیرم خیلی کمه همین ذره هم با کلی غذاهای خوب و شیرافزدارم گفتم ب دکترزنانم اهمیت نداد خیلی مامای خوبی نبود چکار کنم کسی تجربه داره یعنی نمیتونست بجاش پماد بده بهم نوع عفونت فرق میکنه؟

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
برو پیش یه دکتر دیگه شیاف قرصی بده از زیر استفاده کنی

اخه گفت شوهرتم داره این عفونت و باید قرص بخورید

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوووففف اصن فکر اون روزا رو میکنم تنم میلرزه دقیقه ب دقیقه غصه شیر رو میخوردم🤦🏻‍♀️

ببین عزیز برا من غذاهای زیاد کننده شیر مث ماکارونی شوید و کلا غذاهای سبزیجاتی دلستر کباب و مخصوصا آبگوشت تاثیر کوتاه و موقتی داش امیدوارم رو شما بهتر جواب بده این یک... دو اینکه میتونی قطره رازیانه بخوری ولی پودر شیر افزا خیلی تاثیر بیشتری داره.راستی مولتی ویتامین لاکتاول هم بدک نیس بخور.و اینکه این دارو ها وارد شیر میشن پس قبل خوردن، شیر بده یا بدوش بعد قرص بخور. ولی میدونی من یه پیشنهاد خیلی خیلی بهتر برات دارم. چون خودم روانم ترکید انقد غصه کم شیریمو خوردم، شیرخشک کمکی بده. لق حرفای همه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پوووففف اصن فکر اون روزا رو میکنم تنم میلرزه دقیقه ب دقیقه غصه شیر رو میخوردم🤦🏻‍♀️ ببین عزیز برا ...

دقیقا منم وقتی این غذاهایی که شیر میاره و زیاد میکنه میخورم همون سریع بعدی که شیر میدم فقط زیاد شده و تمام😐😐

یکم دمنوش دم کن بخور به جا قرص شوهرت قرص بخوره خودت دمنوش گیاهی مصرف کن از دارو هم بهتره 

تاثیرداره بنظرت گیاهی؟

اخه گفت شوهرتم داره این عفونت و باید قرص بخورید

سلام عزیزم من راجب ضخامت اندومتر سرچ میکردم پیام شما رو دیدم. ضخامتتون کم بود درسته؟ نی نیرو سالم بغل کردین؟ من روز 14 سیکلم ضخامت 6/6 بود که باردار شدم الان هفته پنجمم ولی استرس دارم

سلام عزیزم 🌷 حالتون خوبه ؟منم اتفاقا الان داشتم پیام شما واسه پارسال که تاپیک زده بودید ضخامتتون ۵ بوده رو میخونم...

ضخامت من هم تو روز ۱۳ ،۵ بود ولی دکترم هیچی نگفت

شما تو همون ماه با ضخامت ۵ باردار شدید؟؟

بعدش واسه بالا رفتن ضخامت دارویی استفاده نکردید ؟

شما مشکل پلی کیستیک هم داشتید ؟

سلام عزیزم 🌷 حالتون خوبه ؟منم اتفاقا الان داشتم پیام شما واسه پارسال که تاپیک زده بودید ضخامتتون ۵ ...

سلام عزیزم بله من همون ماه باردار شدم چرا خیلی داروهای گیاهی مثل عسل و سیاهدانه و گرمیجات و اینا استفاده کردم ولی فکر نمیکنم به اون زودی تاثیر میذاشت من ب خواست خدااون ماه باردارشدم

بله من پلی کیسیک هم داشتم البته بکی تخمدانهام

راستی خیلی بهتون تبریک میگم عزیزم ان‌شاءالله خدا واستتون ببخشه و عاقبت بخیر بشه🤲 ان‌شاءالله خداوند ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی انشالله قسمت همه چشم انتطارا♥️

سلام عزیزم من راجب ضخامت اندومتر سرچ میکردم پیام شما رو دیدم. ضخامتتون کم بود درسته؟ نی نیرو سالم بغ ...

سلام گلم بله خداروشکر ولی طول رحمم کم بود و سرکلاژ شدم و استراحت مطلق بودم نمیدونم طول رحم ربطی داشت ب اینکه قبلش ضخامتم کم بود یا نه شما از من بالاتره نرماله برای شما نگران نباش انشااله بسلامتی بغل میگیریش