2777
2789
عنوان

بنطر شما تبریک لازمه؟

82 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. یکی از نزدیکانم متاسفانه زندگی مشترکش به بن بست خورد و الان توی مراحل جداییه. مادر هم نیستن ایشون‌ بنظرتون امروز رو بهش تبریک بگم خوشحال میشه یا بدتر ناراحت میشه؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

نگو ناراحت میشه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. پارسال اخه براش کادو هم گرفتم بازم همین بود شرایطش . کادو همه رو خوشحال میکنه ولی پیام تبریک رو مطمئن نیستم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بنظرم تکی به هیشکی تبریک نگو 

درعوض یه استوری بزار بگو روز مادر و زن و میلاد با سعادت حضرت فاطمه س رو به همه ی زن ها و مادران عزیز تبریک میگم 

اینجوری نه کسی گلایه میکنه چرا تبریک نگفتی و نه کسی ناراحت میشه که چرا توی این شرایط تبریک گفته 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
ممنون. پارسال اخه براش کادو هم گرفتم بازم همین بود شرایطش . کادو همه رو خوشحال میکنه ولی پیام تبریک ...

میتونی یه دسته کوچیک نرگس بهش بدی 

اگه شک داری جمله روزت مبارک براش چه‌حسی داره 

فقط بگو اینو برای تو گرفتم  

میتونی یه دسته کوچیک نرگس بهش بدی  اگه شک داری جمله روزت مبارک براش چه‌حسی داره  فقط بگو ...

این بهتره اره ممنونم