2777
2789
عنوان

مملکت کثیف و عقب مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 31 پست
سخته سال های زمان گذاشتم یاد گرفتم الان به سود رسیدم ولی دنبال یه سرمایه اگ بزارم ترید بزنم هرچقدر ...

مرسی از راهنماییت من هر چقدر تو یوتیوب فیلم آموزشی میبینم سر در نمیارم پس خیلی زمان بر و سخته 🤕

انشاالله موفق باشی 💙

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
مرسی از راهنماییت من هر چقدر تو یوتیوب فیلم آموزشی میبینم سر در نمیارم پس خیلی زمان بر و سخته 🤕 ان ...

خیلی از دوستای منم دیدن یاد نگرفتن کلا درک کردنیه نتونی به درک از بازار برسی تریدر نمیشی از تمام شغل های تو دنیا سخت تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس قیدشو بزنم بهتره 😅 🤌

ببین این بازار بارهای ناامیدت میکنه ببینه جنبه تریدر شدن داری واسه همون تریدر موفق کمه 

من مدت ها ضرر کردم ولی ناامید نشدم  ادامه دادم زورمو زدم الان قشنگ ترید میزنم با علم دانش خودمو بیمه کردم 

یه تریدر موفق یه ضرب المثل رو میگه که آدم ها بهشت رو دوست دارند ولی حاضر نیستند براش بمیرن اول نباید به پول فکر کنی اول باید براش بجنگی تلاش کنه آخر خودش مباد دستت اون میشه لذت تو ترید زدن تخصص مهم تره 

نمیدونم چجوری میزنی جویای کاری؟! والا ما که قبلا یا تو لینکدین میزدیم جویای کار که سبستمشاینجوری که شما میگی نیست یا خودمون میگشتیم از آگهی ها اوناییکه مناسب بود رزومه میفرستادیم

من تاحالا با همچین چیزی برخورد نکردم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببین این بازار بارهای ناامیدت میکنه ببینه جنبه تریدر شدن داری واسه همون تریدر موفق کمه  من مدت ...

آفرین باید ریسک پذیری رو بالا ببری ولی من ب شخصه تحمل ضرر ندارمو خودمو میبازم 😶‍🌫️ 

آفرین باید ریسک پذیری رو بالا ببری ولی من ب شخصه تحمل ضرر ندارمو خودمو میبازم 😶‍🌫️ 

چون علم دانششو فعلا نداری فکر میکنی بازار کلا ضرره کسی که علم دانششو داره وین ریتم 75درصده ده تا پوزیشن میگیره هفت تا سود سه تا ضرر گه طبیعیه به این میگن تریدر موفق 

نمیدونم چجوری میزنی جویای کاری؟! والا ما که قبلا یا تو لینکدین میزدیم جویای کار که سبستمشاینجوری که ...

میزنم جویای کارم رشته ام حسابداریه نمیزنم که اونجور دخترم اندام سسکی حالت خوشه؟؟؟ اصلا دیوار میزار چیز غیر مرتبط بزاری

چون علم دانششو فعلا نداری فکر میکنی بازار کلا ضرره کسی که علم دانششو داره وین ریتم 75درصده ده تا پوز ...

میگم دوست داشتم یاد بگیرم ولی برام نامفهومه متاسفانه 🥲

میزنم جویای کارم رشته ام حسابداریه نمیزنم که اونجور دخترم اندام سسکی حالت خوشه؟؟؟ اصلا دیوار میزار چ ...

منم اسلا منظورم این نبود که اینو میذاری چقدر عصبی هستی!

منظورم این بود کجا میزنی جویای گار؟! اگه انقدر با گارد نمیخوندی متوجه میشدی که گفتم جویای کار فقط تو لینکدین میزدیم قبلا بقیه جاها فقط رزومه میفرستادیم و درواقع آگهی نمیزدیم!!

پرخاشگر نباش

منم اسلا منظورم این نبود که اینو میذاری چقدر عصبی هستی! منظورم این بود کجا میزنی جویای گار؟! اگه ان ...

تو کانال کاریابی دیکار شیپور چیزی جز مزاحمت شیاد دیوز ها نیست طرف پیرمرده میگه اسم کوچیکت چیه تو محیط کار راحتی منم قطع کردم تلفنو اصلا یه کار درست حسابی تا حالا نتونستم پیدا کنم

میگم دوست داشتم یاد بگیرم ولی برام نامفهومه متاسفانه 🥲

به هرحال اوایلش همینه من مخم سوت کشید مدت زمان گذاشتم تا فهمیدم چی به چیه طرف دندون پزشکه هنوز اندازه من بلد نیست کلا سخته حق داری

تو کانال کاریابی دیکار شیپور چیزی جز مزاحمت شیاد دیوز ها نیست طرف پیرمرده میگه اسم کوچیکت چیه تو محی ...

خب جای اشتباهی میزنی

من یادم نمیاد حتی یکبار غیر از لیندین درخواست داده باشم

شیپور و دیوار که سایتای تخصصی کار نیستن! هر ادمی با هر قصد و نیتی توش هست مقصر خودتی من حتی برای خرید و فروش خونه و ماشین و .. آگهی تو دیوار با شماره خودم نمیدادم چون احتمال مزاحمت بعدش هست

به هرحال اوایلش همینه من مخم سوت کشید مدت زمان گذاشتم تا فهمیدم چی به چیه طرف دندون پزشکه هنوز انداز ...

چ منبعی رو پیشنهاد میکنی برای آموزش ؟