2777
2789
عنوان

خانما کیک پختم خامم کم اومد چ کنم

88 بازدید | 9 پست

کیکم ۵۰۰گرم بود ی خامه ی ۴۵۰گرم گرفتم مرده گف بس میشع همین فقط واسه لایه کشی و روکشش بس شد باز ی دورم روکش میخاد باردارم هستم نمیتونم پلهارو برم باز بگیرم چ کنم اخه هوف یادمم رف مرطوب کنم لایهارو🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرطوب نکردی؟

خامه نرم میشه چنگالو ک میزنی کیک ب سختی میاد ب چنگال 

باید مرطوب میکردی این بلا سر منم اومده🥴

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اینترنتی بخر یام کیک عریانش کن که خامه زیادی نداره روش گل و اینا بزن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه برجلو یا سس شکلات داری ولش کن بزار کیک تو یخچال استرات کنه لایه بعدی رو یا برجلو بزن یا سس شکلات با چن تا بيسکوئيت و شکلات تخته بعدا تکمیل کم 

موادی مثل بيسکوئيت و اینا دو زنگ بزن همسرت سر راه بگیره یه تاپر روز مادر هم بگیره 

اگه برجلو یا سس شکلات داری ولش کن بزار کیک تو یخچال استرات کنه لایه بعدی رو یا برجلو بزن یا سس شکلات ...

گاناش منظورته اتفاقا میخاستم بالاشو گاناش شکلاتی بزنم الان میگم کلشو گاناش بزنم 🤔ولی بازم کاش یکم خامه داشتم واسه تزئین روش 

گاناش منظورته اتفاقا میخاستم بالاشو گاناش شکلاتی بزنم الان میگم کلشو گاناش بزنم 🤔ولی بازم کاش یکم خ ...

نه گاناش با بریلو فرق میکنه برجلو ژله ایه

حالا گاانش هم خوبه  کاراش و انجام بده حالا بعد به همسرت بگو سر راه یکم بگیره چهار تا دونه شکوفه روش بزن عالی میشه سخت نگیر