2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین بیاین ذوق مرگ شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز شب نشده . 

فعلا بهش گفتم کلیپس میخوام رفته از طرف بچه ها پنج شیش تا برام خریده . خودم که مادر ندارم . معمولا کادوی مامانش و من رو یکی میده فعلا برای مامانش پول در نظر داشت بازم باید ببینیم 🤷🏻‍♀️🙂

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

هیچی.ماه دی همیشه پرخرج بوده چیزی واسه من نمیمونه.فقط برا مامانا میخریم🥲😀😀

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

والا هزینه عمل بینیم شد کادوی سالکرد ازدواجو روز زنو تولدو..... 😂😂😂😂

ازش انتظار ندارم فعلا

اصن اینچیزا با یه گل هم مبارک میشه

وگرنه ک هرموقع بخام میتونم هرجی بخام بخرم بدون توجه به بودن یا نبودن مناسبن

سلام عزیزم شما بودین تیگو ۸ ثبت نام کرده بودین توسامانه‌ ،تونستین بگیرین یا انصراف دادین

سلام نه من واریز وجه نکردم چون قیمت کارخونه بازارش فرقی نمی‌کرد نوبتمم الکی سوخت

خدایا شکرت بالاخره...

سلام نه من واریز وجه نکردم چون قیمت کارخونه بازارش فرقی نمی‌کرد نوبتمم الکی سوخت

ای خدا،شماهم مثل من کردین تا دو ماه پیش قیمتا با بازار فرقی نداشت الان حدود ۶۰۰تومن رفته روش ،کلا هم توقف تولید شد حالا انقدر میسوزم ک چرا نوبتمو سوزوندم ،شما دیگ جاش چیز دیگه ای نگرفتی اخه اول گفتن بیاین با تیگو۷ذعوض کنین بعد پیام ۸ذاومد