2777
2789
عنوان

سهمیه ۵ درصد | کنکور مجدد

491 بازدید | 26 پست

من امسال پزشکی پردیس یه دانشگاه نچندان خوب آوردم ... وضعیت مالیمون جوری نیست که بتونم توی پردیس تا آخرش ادامه بدم ، میخوام امسال دوباره کنکور بدم و سهمیه ۵ درصد دارم که پارسال ازش استفاده نکردم ، میخوام بدونم چقدر توی رتبه و قبولی تاثیر داره ، کسی اینجا داشته این سهمیه رو؟

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >

خ کم تو جاب جایی شهر و دانشگاه تاثیر داره رو رشته ن برا پزشکی باس تلاش کنی ول حیفه پشت کنکور موندی میرفتی ی رشته بهتر 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد به ناحق پزشک شدن!!!!

و مردمو به کشتن دادن!!!! 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اصلا یه سهمیه ای میبینم رعشه به اندامم میفته چون اگه سهمیه داشتم الان پزشکی مشهد بودم🙃

من خودم پارسال بدون سهمیه پزشکی قبول شدم ... ولی میگم که پردیسه و شهر خوبی نیست 🥲

خیلی از دوستام بدون اینکه تلاش کنن با سهمیه ۲۵ درصد پزشکی شهرای خوب قبول شدن(:

ما همه خواهیم مرد، همه‌ی ما ! همین به تنهایی باید کافی باشد تا همدیگر را دوست داشته باشیم... اما اینطور نیست(: < EXO-L >
خ کم تو جاب جایی شهر و دانشگاه تاثیر داره رو رشته ن برا پزشکی باس تلاش کنی ول حیفه پشت کنکور موندی م ...

شما داشتی؟؟؟ 

پشت کنکور نموندم ترم دوممو صحبت کردم مرخصی تحصیلی میگیرم اگه قبول شدم میرم یه دانشگاه بهتر نشدم میمونم همینجا 

یعنی یه ذره هم تاثیر نداره؟ من دیدم میگفتن نصف میکنه رتبه رو 

۵درصد ایثارگری؟

آره ، اگه تاثیر داشته باشه میخوام امسال استفاده کنم ازش ، تاثیر داره؟ 

من خودم پارسال بدون سهمیه پزشکی قبول شدم ... ولی میگم که پردیسه و شهر خوبی نیست 🥲 خیلی از دوستام ب ...

خوب اگه استفاده میکردی ،الان پزشکی روزانه بودی نه پردیس ...

همکلاسی من ۵ درصد داشت،رتبه اش به پردیس دانشگاه های نه چندان خوب میخورد ولی با ۵ درصد روزانه میخونه ،هر چند الانم تیپ ۳ میخونه 

خوب اگه استفاده میکردی ،الان پزشکی روزانه بودی نه پردیس ... همکلاسی من ۵ درصد داشت،رتبه اش به پردیس ...

مثلا کسی رتبه اش بشه ۵۰هزار با سهمیه پنج درصد رتبه اش چند میشه؟

کاربر آقا
خوب اگه استفاده میکردی ،الان پزشکی روزانه بودی نه پردیس ... همکلاسی من ۵ درصد داشت،رتبه اش به پردیس ...

همین که روزانه باشه کافیه از نظر مالی توان ادامه ندارم 🥲

مثلا کسی رتبه اش بشه ۵۰هزار با سهمیه پنج درصد رتبه اش چند میشه؟

۵۰ هزار بالاعه دیگه خیلییییلی

ولی یکیو دیدم با رتبه ۷۰۰۰ منطقه سه پزشکی روزانه آورد چون سهمیه ۵ درصد داشت