2777
2789
عنوان

معرفی کتاب تاج دوقلوها

2597 بازدید | 1 پست

در ابتدا تصور می‌کردم که این کتاب از آنچه که انتظار داشتم بهتر نخواهد بود. اما با خواندن آن، نظرم تغییر کرد. این کتاب داستانی سرگرم‌کننده و سبک‌بال با لحنی طنزآمیز و بذله‌گویی‌های جذاب بود که از همان صفحه اول مرا مجذوب خود کرد.

هرچند برخی از عناصر داستان کمی غیرمنطقی و روابط عاشقانه آن‌ها سرعت زیادی داشتند، اما این ایرادات جزئی به اندازه‌ای نبود که از لذت بردن من از داستان بکاهد.

شخصیت‌ها:

تعجب کردم که شخصیت‌پردازی رز را بیشتر از شخصیت‌پردازی ورن دوست داشتم. سفر رز به سوی خودشناسی و عشق ناگفته‌اش به شِن از نقشه‌های پیچیده ورن و رابطه‌اش با تور جذاب‌تر بود. تحول رز از یک شاهزاده خانم خودخواه و از خود راضی به فردی مهربان و مصمم، به‌ویژه برای من جذاب بود.

هر دوی رز و ورن شخصیت‌های پردازش‌شده‌ای با شخصیت‌ها و ویژگی‌های قابل‌تحسین بودند. وفاداری بی‌چون‌و‌چرای رز و استقلال سرسختانه ورن مرا تحت تأثیر قرار داد، حتی زمانی که از سخنان نیش‌دار و کنایه‌آمیز آن‌ها می‌خندیدم.

روابط عاشقانه:

روابط عاشقانه داستان، اگرچه بدون ایراد نبودند، اما به داستان رنگ و بوی شیرین و جذابی بخشیدند. گفتگوهای کنایه‌آمیز و پیوند ناگفته میان رز و شِن لذت‌بخش بود، در حالی که سرعت نسبتاً سریع رابطه تور و ورن از لذت بردن از رابطه آن‌ها نکاست.

نتیجه‌گیری:

با وجود برخی از ایرادهای جزئی، من از این کتاب بسیار لذت بردم و آن را به خوانندگانی که به دنبال یک فانتزی یواِیی سرگرم‌کننده و جذاب با لحنی طنزآمیز و عاشقانه هستند، توصیه می‌کنم. شخصیت‌ها، داستان و فضای داستان همگی به تجربه‌ای لذت‌بخش برای خواندن کمک کردند. مشتاقانه منتظر دنباله این کتاب هستم و امیدوارم که بتواند دوباره جادوی این داستان جذاب را به‌دست آورد.

کتاب تاج دوقلوها

تازگیا نوشته شده؟ 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗