2777
2789

چجوری خودتونو راضی نشون میدید که ناراحت نشه😤

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پولش رو ندادم، پس دلیلی نمیبینم ناراحت بشم، از طرفی مهم اینه یادش بوده و این خیلی باارزشه.

حتی شده فیلم بازی کنی ولی خوشحال بشو، چون اگر بزنی تو ذوقش ممکنه دیگه تکرارش نکنه

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

لبخند میزنم و تشکر میکنم

وای منم همینکارو میکنم ولی لو میرم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

تشکر میکنم میخندم بهش ابراز علاقه میکنم ذوق نشون میدم هیجانی میشم

هرچی باشه دوستت داشته که برات خریده

من فقط یاد اون لحظه اشم که بخاطر من رفته خرید و بخاطر من زحمت کشیده

به دوست داشتن هدیه اس دیگه فکر نمیکنم

بی خیال باش تا کامروا باشی

ای بابا... یکی کادو نخریده ناراحته یکی کادو خریده ناراحته😂😂کلا ما خانما میگردیم دنبال دلیل ناراحتی 

مگه خود کادو اصلا مهمه؟! 

مهم همینه که به یاد بوده و خریده و یادت کرده گلم کاملا ذوق میکردم و کلی ازش تشکر میکردم نهایتا ازش استفاده نمیکنی یا یبار استفاده میکنی ناراحت نشه دیگه... کادو صرفا برای اینکه نشون بده شما براش ارزشمندی حالا طلا باشه یا یه شاخه گل

اولش ذوق میکنم بعد که بازش میکنم میخوره تو ذوقم سعی میکنم نشون ندم ولی معلوم میشه🤦‍♀️

چون لبخند فیک میزنی باید بتونی خوب نقش بازی کنی لو نری😂

اصلا بلد نیستم 😂 

بچه های من یک سال یک روسری ابی بد رنگ خریدن خیلی تشکر کردم خیلی ذوق کردم ولی واقعیت این بود که نمیشه همه جا پوشید 

جنسش یک حالیه وقتی میپوشی هیلی تو گوشها صدای می ده 

حتی ت  خونه نمیشه پوشید 

بچه ها فهمیدند 

هنوز میگند مامان روسری ما را نپوشید یا خیلی کم پوشید

تو باز خوبی... دوستم همسرش براش کادو اورد بعد این با کلی ذوق وشوق باز کرد توش یه دو سه بسته شکلات و اینا بود و یه ست نیم تنه و شلوارک از این پشمی های صورتی که مثل خرگوشه یه دم کوچولوهم پشتش داره نگا کرد بهش نه گذاشت نه برداشت یهو گفت اینو میدم به دخترابجیت به سن من نمیخوره🙁🙁😂یعنی من صدای شکستن غرور اون مردو شنیدم...اتفاقا خیلیم خوشگل یود😂بعدش رفتم برای خودم از همونا پانداشو خریدم😂

بچه های من یک سال یک روسری ابی بد رنگ خریدن خیلی تشکر کردم خیلی ذوق کردم ولی واقعیت این بود که نمیشه ...

آخی 😄 

شوهر من چون میدونه عطر و ادکلن دوست دارم همیشه ادکلن میخره اصلا نمیدونم این عطرا رو از کجا میاره انقد بوشون بده باورت میشه من چند ادکلن دارم که بوشون افتضاحه ولی میزنم🤦‍♀️😂